Betáraztunk.. 2 féle jäger, pálinkák,vodka, pezsgők,chivas,borok...
Elsején a névnapom, duplán inni kell :)
BÚÉK mindenkinek :)
B.U.É.K. Mindenkinek! :D
Én vodka narancsot iszok, meg ami még jön :D
Gratulálok a babához! :)
Az a helyzet, hogy nem iszom gyakran s a karácsonyi szomszédolások dupla pálinkái után szolidra akartam venni a figurát :D
Így is hangulatosabb a szilveszterem, mint máskor, amikor a párom dolgozik. Most itthon van velem. Összedobtunk egy lightos kis szilveszteri bólét, rengeteg gyümölcs, pici kókuszvirágcukor, némi gyümölcstea, 2 deci száraz pezsgő (ajándékba kapta a párom, amúgy nem vettünk volna, nem szeretem a pezsgőt), 1 cl Stroh80... Azért a felének így is volt egy kis hangulatfokozó és relaxáló hatása, az íze pedig mesés :)
Lehet, hogy később iszom még valamit, de töményre nem vágyom.
Ma éjjel szerintem semmit. Úgy 22-23 óra körül lefekszek aludni. Előtte vizet, esetleg egy pohár tejet.
Ha alkoholos italra gondoltál, azt ma kihagyom. Elég volt tegnap. Tegnap egyébként két pohár vörös pezsgőt ittam meg éjfél és fél 1 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!