Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit isztok ma éjjel?

Mit isztok ma éjjel?

Figyelt kérdés

2013. dec. 31. 08:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Betáraztunk.. 2 féle jäger, pálinkák,vodka, pezsgők,chivas,borok...

Elsején a névnapom, duplán inni kell :)

BÚÉK mindenkinek :)

2013. dec. 31. 10:50
 12/18 A kérdező kommentje:

B.U.É.K. Mindenkinek! :D

Én vodka narancsot iszok, meg ami még jön :D

Gratulálok a babához! :)

2013. dec. 31. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Pezsgőt. Most délben... XDDD.
2013. dec. 31. 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
inkább mit nem :) félretéve a hülyeséget mi is jól betáraztunk sör bor pezsgő pálinka whisky jäger vodka mentalikőr bacardi, jó buli lesz úgy érzem :D
2013. dec. 31. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Köptetőt és gyógyteát. :) a szívem szakad meg, MINDENKINEK JÓ BULIZÁST! Druszámnak boldog névnapot :D
2013. dec. 31. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Az a helyzet, hogy nem iszom gyakran s a karácsonyi szomszédolások dupla pálinkái után szolidra akartam venni a figurát :D

Így is hangulatosabb a szilveszterem, mint máskor, amikor a párom dolgozik. Most itthon van velem. Összedobtunk egy lightos kis szilveszteri bólét, rengeteg gyümölcs, pici kókuszvirágcukor, némi gyümölcstea, 2 deci száraz pezsgő (ajándékba kapta a párom, amúgy nem vettünk volna, nem szeretem a pezsgőt), 1 cl Stroh80... Azért a felének így is volt egy kis hangulatfokozó és relaxáló hatása, az íze pedig mesés :)

Lehet, hogy később iszom még valamit, de töményre nem vágyom.

2013. dec. 31. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

Ma éjjel szerintem semmit. Úgy 22-23 óra körül lefekszek aludni. Előtte vizet, esetleg egy pohár tejet.

Ha alkoholos italra gondoltál, azt ma kihagyom. Elég volt tegnap. Tegnap egyébként két pohár vörös pezsgőt ittam meg éjfél és fél 1 között.

2014. jan. 1. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Soha többé nem iszom!!!
2014. jan. 2. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!