Hogyan szoktathatom le a szomszéd srácokat a piálásról, és az utcán parasztkodásról? Ha szétcsapom a fejét, érteni fogja?
Komoly kérdés!
Egy tahó, Berúgnak, aztán ordítoznak, múltkor jöttem haza, és eldobtak felém egy üveg, majd röhögve berohantak a házba, mintha nem tudnám, hogy ők voltak... -.-'
Rendőrség is jött már ki, de nem tanultak belőle!
Ordibálnak, hangoskondka, és az utcára kimennek, és feltekerik nyitott ablakkal a zenét!
És egy paraszt a srác! Mindig sunyin megy a kapucni a fején, aztán szívja a cigit! Látszik rajta, hogy nem normális családból való!
Én is iszok, de kultúráltan! Ezek meg mindent megtesznek, hogy mindenki rájuk figyeljen!
Hogy szoktassam le őket a bulizásról?
Ha szétverem a fejét egy vascsővel érteni fogja a célzást?
Aztán én is elszaladok nevetne!
Inkább a jogi utat javasolnám, esetleg más szomszédokat is kérj meg hogy rendszeresen jelentsék be őket...
Verekedés semmire sem megoldás: esetleg ha megvered, utána ők jönnek rád bandával amikor egyedül vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!