Na akkor, holnap szilveszter, és elég olcsón szeretnék berúgni barátnőmmel! HOGYAN?
Figyelt kérdés
Szóval, már van egy üveg tokaji hárslevelű fehérborom. Ezt gondoltam energiaitallal. Ezen kívül még 4000 Ft-unk van, abból venni kell 2 üveg alkoholt, és ezt elvinni a bérelt helyre. Ezen kívül milyen ötletek vannak, mit vegyünk még? Előre is köszönöm a válaszokat!!:)2013. dec. 30. 17:38
11/14 anonim válasza:
Micsoda cél, micsoda szilveszter, ehhez csak gratulálni tudok...
12/14 anonim válasza:
Mi az, hogy hogyan rúgj be? Fogod a kis szádat és alkoholtartalmú italt töltesz bele, addig amíg tudsz járni. Aztán ha már nem tudsz járni akkor hazamész... illetve nem.
13/14 anonim válasza:
Bor energiaitallal f.aszság. Sztem vegyetek 2 üveg vodkát és hozzá kísérőt. A legolcsóbb megoldás persze az olcsó, 2-300 ft/üveg bor.
14/14 anonim válasza:
4000-böl nem nehéz berúgni. Ha bírja a szátok az olcsó borokat akkor van pl a la fiesta vagy a dankó (édes vöröset kóstoltam, nekem túl édes), de olcsó kólával elmegy. Vagy ha szeretitek a sört akkor vehettekolcsó sört is pl köbányai (99 ft a fél liter, és üvegbe van) 4000 ft-ból 20 liter köbányait kapsz, attól már be lehet rugni. Esetleg ennyiböl kapsz abszintnak nevezet piát (80 fokos is van), abból néhány feles kiüt, föleg ha lassan iszod. De ne itt kérdezt hanem menj be egy hiper vagy szupermarketbe és nézd meg miböl kapszsokat ennyiért. Jó bulizást, buék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!