Bp. -n hol lehet olcsón piát venni?
Figyelt kérdés
Kisboltokra gondolok, amiket valszeg kevesen ismernek. Én pl Újpalotán a vásárcsarnoknál szoktam, amennyiért a 0,7-es Jim Beamet árulják máshol, annyiért ott litereset adnak, meg van csomó féle piájuk, ami az üzletláncokban nem szokott lenni. Ilyesmi lelőhelyek érdekelnének.2013. dec. 27. 15:06
2/4 anonim válasza:
Az említett helyeken nem valószínű, hogy eredeti italt veszel, azért olyan olcsó. De ha neked mindegy, csak ártson, akkor igyál kocsisbort a köpködőben...
3/4 A kérdező kommentje:
A söröket megveszem dobozban, lezárva, nem hiszem hogy felvizezi, aztán visszahegeszti a dobozt.
Most legutóbb egy Jim Beam-et vettem, rajta volt a zárjegy, meg az ízén feltűnne, ha valami nem jó. Kevésbé ismert kisboltokra gondoltam, nem zugfőzdékre.
2013. dec. 27. 19:07
4/4 Phoney válasza:
Online telefonkönyv, italkereskedés (nem nagykereskedés), budapest... pár telefon után találsz olcsóbb helyeket, ha megkérdezed 1-2 kedvenced árát. Nem az ázsia center árai gyanúsan alacsonyak, hanem a teszkóké röhejesen magas, az ótvar kínálatról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!