Milyen a Jägermeister?
Figyelt kérdés
Én nem ittam belőle és nem tudom hogy erős ital. Ti megkóstoltátok ?2013. dec. 22. 14:07
1/7 anonim válasza:
annyira nem vészesen erős. nehéz leírni az ízét, mert gyógynövények vannak benne. leginkább a köptetőket tudom hozzá hasonlítani(pl lándzsás útifű szirup meg hasonlók)
2/7 anonim válasza:
Igen megkóstoltam,nekem nem jött be.A férjem szereti mert azt mondja gyógynövény :-D
Hogy erős-e?Ha sokat iszol belőle kiüt tuti.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, tényleg gyógynövény íze van. Valakinek bejön, valakinek nem. Ha szereted a lándzsás útifűt, vagy a gyógynövényes teákat, biztosan ízleni fog. Ha nem, akkor esélyes, hogy nem ez lesz a kedvenced. Erősnek erős, mint minden rövid, de mértékkel kell belőle inni, és akkor nem lesz probléma :)
4/7 anonim válasza:
Valóban gyógynövény, 56 féle növényből csinálják. Hogy erős e, hát konkrétan 35%-os szóval picit gyengébb, mint mondjuk egy átlag vodka.
És személy szerint jobban szeretem, mint az unicum-ot. Ahhoz hasonlít egy kicsit, de a jager édesebb.
5/7 kedves97 válasza:
nem olyan erős de könnyen be lehet tőle rúgni szerintem gyógyszer íze van :D
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem, bár kezdek hozzászokni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!