A jagermeistert mivel lehet keverni?
keverni lehet kólával is
na de, számomra keverve egy nagy rakás sz@r
inkább húzóra aztán rá egy kis kóla
A jéger nem olyan undorító, mint némelyik olcsó házipálesz, hogy kísérő kelljen hozzá... aki meg alapból nem szereti, az ne igya meg.
Egyébként szerintem energiaitallal nagyon rossz, elrontják egymás ízét teljesen. De egyébként suttyó dolog bármint is energiaitallal keverni, meg a szíved sem örül az alkohol koffein kombónak.
A kólás megoldást azt már leírták. Az egyébként nagyon finom unicummal is.
Vagy a 100% narancslé. Nekem a cappy vált be legjobban, az a műanyag flakonos literes. Ha vagány akarsz lenni, akkor longdrinkes poharat tele raksz jéggel, rá a feles jéger, és teleöntöd naranccsal, a tetejére mentalevél. Fanta nem jó, azzal meg ne próbáld, csak 100as lével.
A narancs egyébként minden gyomorkeserűhöz megy.
Szia!
Mi megboldogult fiatalkoromban (10 éve) őszilével kevertük. Kinézetre borzalmas lett, de az ízét nagyon szerettük. Egy próbát megér. Azóta felnőttem és csak tisztán iszom :)
Köszi a válaszokat!
És az ősziből is a 100%-os,mint a narancsból?
Vagy annyi elég,hogy rostos legyen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!