Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Whisky ajándékba jó választás...

Whisky ajándékba jó választás volt?

Figyelt kérdés

Ismerősöm születésnapja lesz az év utolsó előtti napján.

Nagy whisky rajongó de mivel nem veti fel a pénz így ritkán tud ennek az élvezetének hódolni ezért úgy döntöttem meglepem . Barátnője elmondása szerint az Islay whiskyket szereti és én a pénztárcámhoz mérve egy Laphroaig 10évessel ajándékoznám meg . Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel a fajtával kapcsolatosan ?:)

Lehet vásárlás előtt kellett volna megkérdeznem de ez már így alakult , azért a véleményeket várom és nagyon köszönöm mindenkinek a választ :)

#whisky #Laphroaig
2013. dec. 21. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökéletes választás volt!

Meg mint tudjuk ajándék lónak ne nézd a fogát.. :)

2013. dec. 21. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszünk ismerősök? :D

Szerintem nagyon jó döntés volt, én is örülnék egy ilyen ajándéknak :)

2013. dec. 22. 10:57
 3/4 bumbi02 ***** válasza:
100%

Nekem februárban lesz a szülinapom, és egy 15 éves Jamesonnak örülnék!:)

Viccet félretéve, szerintem örülni fog neki, ha meg örül, akkor jó választás volt:)

2013. dec. 22. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat ! :)

Kellemes ünnepeket nektek :)

2.válaszoló : Hát így név nélkül ez nehéz lesz úgy vélem :D

2013. dec. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!