Bici82 kérdése:
Mitől fehéredik be a pálinka főzéskor? Szeszfok sem az igazi.
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 21:53
1/9 anonim válasza:
Melyik főzéskor? Első, vagy a második? Az elsőnél természetes, amikor a cefrét főzöd le, de a másodiknál, az alszesz finomításnál már nem!
2/9 A kérdező kommentje:
másodikra is opálos.lehet nem fort ki rendesen?pedig szépen letisztult.
2013. dec. 8. 09:06
3/9 anonim válasza:
Nem ecetesedett meg a cefre? Hány fokos a párlat? Milyen anyagból van?
4/9 A kérdező kommentje:
szilva!nem savanyúbb mint szokott.100 literből 5kg cukorral 7,2l 51fokos.jó cucc csak opálos.de lehet hogy+van a bibi!!!az öregem főzőcskézett előttem:-))szerintem tele lehet szutyokkal a főzőm:-((holnap kitakarítom.
2013. dec. 8. 15:59
5/9 anonim válasza:
Elég kevés lett belőle! 100l szilvából cukor nélkül is minimum ennyinek kellene lennie, 5 kg cukorral meg 10-12l körül. Na mindegy, tisztítsd ki a főzőt (én átszoktam gőzölni) és főzd le újra.
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy nem desztillált vízzel higítottad, vagy nem volt megfelelően desztillálva. Nem a pálinka a hibás.
7/9 A kérdező kommentje:
tele volt retekkel!!!!próbálkozom!!!majd írok.köszi mindent!!!!!!!!!! :-))))
2013. dec. 9. 15:59
9/9 A kérdező kommentje:
pedig azt hittem hogy sikerül a bilis párlat!!!!!!!!!!minden ok!!! apám volt a hunyó!!!!köszi mindent!
2013. dec. 18. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!