Melyek azok a koktélok, amik finomak, és az alkohol annyira nem érződik rajta?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 20:48
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a remek válaszokat! :)
2013. dec. 5. 00:15
12/14 A kérdező kommentje:
plusz egy kérdés, hogy mit nem szabad egymás után inni, mármint mitől hányhatunk egyből, ha keverjük?
2013. dec. 5. 00:15
13/14 anonim válasza:
Ha erős a gyomrod nem fogsz hányni. Ez a piakeveréstől hányunk dolog csak mítosz. Én pl nem bírom az édes dolgokat, szóval ha édes koktélból kéne sokat meginnom, lehet behánynék, de nyilván nem az alkohol miatt.
Egyébként nem fog senki sehol bzinak nézni, bármilyen koktélt vehetsz. Ha a vodkanarancsot, vagy a viszkikólát nem tekintjük koktélnak, bár azok, akkor én a mojito-t szeretem a legjobban, de jó a pina is meg a martini is. De a koktélos helyeken mindenhol leírják mi van benne, szóval be tudod lőni hogy mit nem szeretsz.
14/14 Béla211 válasza:
Pina coladat és a bloody mary szerintem ne idd egy más után. Legalábbis nekem ez a kombináció igen csak bajos dolgokat eredményezett:D Amúgy először kostold meg magában a paradicsom levet borssal és sóval ha ízlik akkor a mary is fog ha nem akkor inkább ne erőltesd nekem nem igazán jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!