Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Zalaegerszegen milyen kocsmát...

Zalaegerszegen milyen kocsmát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ahol nem adnak meleg kaját és 300 forintnál nem drágább a csapolt sör, de azért nem baj, ha nincs hányás az asztalokon. Ja, és a zenegép meg legyen tele mulatóssal...

2013. nov. 26. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Az miért fontos neked, hogy ne lehessen ott melegkaját enni?
2013. nov. 27. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy ne vendéglő, hanem rendes kocsma legyen. Létezik ilyen arrafelé?
2013. nov. 27. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak az Alibibe ne menj, ez a lényeg. Oda jár a város söpredéke. ( Szálasit éltető neonáci futballhuligánok és egyéb csőcselék)

Amit ajánlani tudnék:

- O'Connors Pub (Ola út 16)

- Joy Café (Stadion út 5, Plaza földszintjén, külön bejárata van) Kicsit drága hely, de tiszta és finom croissantot adnak.

- Golf Presszó (Petőfi út 9) Itt internetezni is tudsz, egyetlen hátránya a helynek, hogy nagy az alapzaj.

- Neptun presszó, de nem biztos, hogy ez a neve. Az Alsóerdőből kifelé jövet a Köztársaság út szélén van. Jó hely, remélem, még megvan, bár én már egy ideje nem voltam ott.

- ennek nem tudom a nevét, de a parkolóház mögött van.

Nos, azt nem tudom, hogy ezeken a helyeken van-e meleg kaja, de miért baj, ha igen? Ha nem rendelsz, akkor nem fognak adni, ilyen egyszerű. :)

A sör árát nem tudom, én nem szoktam sört rendelni, nem szeretem. Bár az általam felsoroltak közül asszem a Joy a legdrágább.

Zenegépekkel kapcsolatban sem tudok nyilatkozni, de bizonyára találsz valahol azt is.

Abban azonban biztos lehetsz, hogy ezeken a helyeken nincs hányás. A Zóna kocsma ugyanis évek óta bezárt, és az "Occso kocsma" nevű hely szintén, ha jól tudom.

Jó mulatást! :)

2013. nov. 29. 15:28
 4/6 anonim válasza:
Ezeknek a feltételeknek inkább a falusi kocsmák tesznek eleget :D
2013. nov. 30. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, igyekszünk!
2013. dec. 2. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Némelyiket megnéztük, de amire én gondoltam az a Kéknefelejcs Bozsokon, ill. Nagykanizsán a Kóbór-ló vagy valami hasonló nevű hely.
2013. dec. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!