Zalaegerszegen milyen kocsmát ajánlotok?
Csak az Alibibe ne menj, ez a lényeg. Oda jár a város söpredéke. ( Szálasit éltető neonáci futballhuligánok és egyéb csőcselék)
Amit ajánlani tudnék:
- O'Connors Pub (Ola út 16)
- Joy Café (Stadion út 5, Plaza földszintjén, külön bejárata van) Kicsit drága hely, de tiszta és finom croissantot adnak.
- Golf Presszó (Petőfi út 9) Itt internetezni is tudsz, egyetlen hátránya a helynek, hogy nagy az alapzaj.
- Neptun presszó, de nem biztos, hogy ez a neve. Az Alsóerdőből kifelé jövet a Köztársaság út szélén van. Jó hely, remélem, még megvan, bár én már egy ideje nem voltam ott.
- ennek nem tudom a nevét, de a parkolóház mögött van.
Nos, azt nem tudom, hogy ezeken a helyeken van-e meleg kaja, de miért baj, ha igen? Ha nem rendelsz, akkor nem fognak adni, ilyen egyszerű. :)
A sör árát nem tudom, én nem szoktam sört rendelni, nem szeretem. Bár az általam felsoroltak közül asszem a Joy a legdrágább.
Zenegépekkel kapcsolatban sem tudok nyilatkozni, de bizonyára találsz valahol azt is.
Abban azonban biztos lehetsz, hogy ezeken a helyeken nincs hányás. A Zóna kocsma ugyanis évek óta bezárt, és az "Occso kocsma" nevű hely szintén, ha jól tudom.
Jó mulatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!