Igaz, hogy aki nagyon ritkán iszik bort azt kiüti, lerészegedik akár fél litertől is? és ha igen akkor miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 15:51
1/6 A kérdező kommentje:
mármint olyan emberekre értem akik ritkán isznak alkoholt
2013. nov. 21. 15:53
2/6 anonim válasza:
Jó borból egy-két pohár is elég a részegedéshez. Ez azért nem nagy dolog.
3/6 anonim válasza:
A bor egész másként, alattomosan hat, mint más italok. Én pl. sört pálinkával nagyon bírom, de a borral óvatos vagyok, fél litertől azért még nem rúgok be, de másfelet már igen megérzek. Hát még aki amúgy sem gyakran iszik, könnyen kiütheti egy erősebb borból fél liter. Nem szabad egyszerre meginni, csak kis adagokban, s enni is kell valamit.
4/6 anonim válasza:
Az alkoholtartalmától rúgsz be. Kiszámíthatod hogy egyes italokban mennyi alkohol található, és azoktól mennyire rúgsz be. Például egy 30 kilós gyerek, egész biztosan berúg kevés italtól is, míg egy 130 kilós omlás nem rúg be annyitól. Itt a bornak semmi köze a berúgáshoz, csak az alkoholnak.
5/6 anonim válasza:
A borban az a gonosz, hogy majdnem 3x olyan tömény, mint a sör, és annyira még nincs szesz íze, mint a töménynek.
6/6 anonim válasza:
én gyakran iszom bort - értsd, minden nap/másnap egy decit kb, de engem már fél üveg is fejbevág, az még fél liter sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!