A felbontott pálinkát hüttőben kell tartani?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 22:30
1/2 anonim válasza:
Nem. Jól zárható üvegben, hűvös, sötét helyen, de nem hűtőben. Egy pálinka készítő-rajongó ismerősömtől hallottam a következő kifejezést: a hűtőben megfagy a gyümölcs lelke :). Szóval vodkát tegyél a hűtőbe, páleszt nem!
2/2 Phoney válasza:
Semmilyen rövidet nem kell hűtőben tartani, mert nem él meg bennük semmi, amitől megromlanának. Ez még a (gyári, homogenizált) tejszínlikőrökre is igaz; a szavatossági idejük független a hűtéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!