A Pálinka és a Vodkának nincs színe, de melyik a jó ízű?
Egyiket se az íze miatt isszák.
De a pálinkába kerül azért gyümölcs is, igaz csak erjedt.
hat hat eddig egyiket se probaltad, akkor durva elmeny fog erni par ev mulva (most olyan 10-12 lehetsz, tippem szerint). mindkettonek borzalmas ize lesz elsore.
a vodka tulajdonkeppen gabonabol (olcsobb vodka eseten krumplibol) fozott tisztaszesz, vizzel higitva. a palinka annyiban kulonbozik ettol, hogy a gyumolcs aromaja is benne van, amibol foztek.
annak aki azt irta h. a palinka kaparja a torkot uzenem, hogy igyon normalis palinkat, ne valami ipari hulladekot...
Ha a kérdező ezt nem tudja, akkor valószínűleg még jóidéig nem ágyas pálinkát fog inni, hanem otthonról hozza majd az otthonit.
A vodka 37,5%-os a pálinka meg sokkal töményebb.
Szerintem a pálinkán kicsit érezni az erjedt gyümölcsöt amiből készült, de azért ne egy sió 100%-os ízélményre gondolj, csak úgy meg lehet ismerni. A random ízű általában szilva.
A vodkának a minőséginek nem nagyon van íze, amit te fogsz inni annak kicsit olyan, mint a körömlakk szaga, egyébként ajánlott bekeverni naracsal vagy sprite-al. 0,8 naracs 0,2 vodán már nem érezni a vodkát, gyerekital, aztán el lehet indulni lefelé attól függően, hogy ki hogy szereti (vagy inkább, hogy mennyi kísérőre van pénze a társaságnak). Túl tömény ne legyen, hogy ti kemények vagytok, mert meg fog maradni.
Remélem tudtam segíteni, sokéves tapasztalat van a hátam mögött :D.
Vodka:
rossz: uuuuundormány
jó: kb. ízetlen
pálesz:
rossz: erős, kaparó, nem szabad sokat egyszerre, mert rögtön visszajönne nálad
jó: nagyon finom
Én 15 vagyok, és szerintem a pálinka finom.
Valami gáz van velem? (Mind a házi, mind ezek a bolti mézes sz*rok.)
Ízesített vodkák önmagukban is ihatóak, és némelyik nagyon finom tud lenni. Pl. fekete ribizlis Finlandia vodka, tisztán is iható, nagyon finom.
A pálinka ízét én nem szeretem, meg elvből sem iszok pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!