Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Pálinka és a Vodkának nincs...

A Pálinka és a Vodkának nincs színe, de melyik a jó ízű?

Figyelt kérdés
Én nem próbáltam ki se melyiket, csak mondjátok hogy melyik a jó ízű.

2013. nov. 2. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem egyik se :D A pálinka jóval karakteresebb és marja a torkot, a vodka meg nem.
2013. nov. 2. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
7%

Egyiket se az íze miatt isszák.

De a pálinkába kerül azért gyümölcs is, igaz csak erjedt.

2013. nov. 2. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hat hat eddig egyiket se probaltad, akkor durva elmeny fog erni par ev mulva (most olyan 10-12 lehetsz, tippem szerint). mindkettonek borzalmas ize lesz elsore.

a vodka tulajdonkeppen gabonabol (olcsobb vodka eseten krumplibol) fozott tisztaszesz, vizzel higitva. a palinka annyiban kulonbozik ettol, hogy a gyumolcs aromaja is benne van, amibol foztek.

annak aki azt irta h. a palinka kaparja a torkot uzenem, hogy igyon normalis palinkat, ne valami ipari hulladekot...

2013. nov. 2. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Ha a kérdező ezt nem tudja, akkor valószínűleg még jóidéig nem ágyas pálinkát fog inni, hanem otthonról hozza majd az otthonit.

A vodka 37,5%-os a pálinka meg sokkal töményebb.

Szerintem a pálinkán kicsit érezni az erjedt gyümölcsöt amiből készült, de azért ne egy sió 100%-os ízélményre gondolj, csak úgy meg lehet ismerni. A random ízű általában szilva.

A vodkának a minőséginek nem nagyon van íze, amit te fogsz inni annak kicsit olyan, mint a körömlakk szaga, egyébként ajánlott bekeverni naracsal vagy sprite-al. 0,8 naracs 0,2 vodán már nem érezni a vodkát, gyerekital, aztán el lehet indulni lefelé attól függően, hogy ki hogy szereti (vagy inkább, hogy mennyi kísérőre van pénze a társaságnak). Túl tömény ne legyen, hogy ti kemények vagytok, mert meg fog maradni.

Remélem tudtam segíteni, sokéves tapasztalat van a hátam mögött :D.

2013. nov. 2. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
pálinka jobb, de neked elsőre a vodkát ajánlanám mert mégiscsak gyengébb, de azt is csak keverve vmilyen gyümölcslével vagy üdítővel
2013. nov. 2. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Vodka:

rossz: uuuuundormány

jó: kb. ízetlen

pálesz:

rossz: erős, kaparó, nem szabad sokat egyszerre, mert rögtön visszajönne nálad

jó: nagyon finom

2013. nov. 2. 22:59
 7/11 _.-Akv-._ válasza:
37%

Én 15 vagyok, és szerintem a pálinka finom.

Valami gáz van velem? (Mind a házi, mind ezek a bolti mézes sz*rok.)

2013. nov. 3. 09:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ízesített vodkák önmagukban is ihatóak, és némelyik nagyon finom tud lenni. Pl. fekete ribizlis Finlandia vodka, tisztán is iható, nagyon finom.

A pálinka ízét én nem szeretem, meg elvből sem iszok pálinkát.

2013. nov. 6. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Huszonéves absztinenciával a hátam mögött is azt mondom, hogy egy igazi gyümölcspálinka párját ritkítja.
2013. nov. 9. 11:17
 10/11 anonim válasza:
attól függ Én nagyon szeretem a pálinkát is de nálam a Vodka viszi a prímet persze abból is a jót kell kiválasztani pl a Kalinka jó de a Royalt utálom most amit legutóbb vettem Karenin kifejezetten finom (szerintem)
2014. okt. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!