Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik piától lehet a legjobba...

Melyik piától lehet a legjobban beállni?! )

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Absinthe 80° vagy Porto Ricoi Rum
2009. nov. 14. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
egyén függő, de ha valami 'koktélba' iszod, amiben észre se lehet venni szinte a piát, szóval itatja magát, attól beállsz, és észre se veszed:D vagy pedig kevered, de attól meg lehet, hogy behánysz:D
2009. nov. 14. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Na akkor leírom a mi praktikánkat! Ebből 4nél többet a haveri körünkből (egyénileg) senki nem tudott meginni!

Matrózfröccs - fogsz egy korsót (ugyebár az fél liter)

3 deci bort teszel bele, 1 deci kóla, 1 deci portói rum! na ha ebből megiszol 2-t akkor már jólvagy! remélem tudtam segíteni!:D

2009. nov. 15. 18:05
 4/11 anonim válasza:
100%
Fekete Absinthe ( abszint) és rá egy fini spiccrum.. de ha gondoljátok még toljatok rá egy szívószálas borsodit.. ^^, azt anyira készen leszel, hogy még a közeledbe is berúgnak
2009. nov. 16. 20:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi nektek de texoidra nem szeretnék menni....

Amúgy én amitől eddig legjobban bekészültem az az volt amikor összekevertem 1dl malibut 2dl málnás pálinkával és már nemtom mennyi sörrel:)

2009. nov. 16. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
igazából ha bármilyen töményet keversz pl sörrel megcsinál...:D vodka-sör, ouzo-sör . . igy tovább
2009. nov. 18. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Szódásüvegbe vodkát töltesz, beletekersz egy patront és be a fagyóba! 1 deci elég a KO-hoz
2009. nov. 21. 14:03
 8/11 anonim válasza:

Előző kommentár tényleg igaz... :D

Vagy igyál Absinthe-ot. Attól függ mennyire bírod. Ha nagyon bírod akkor szívószállal nyomjad lefele a töményeket.

2009. nov. 21. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:

ouzo sör ideális ha bírod

unicum sör szintén

tequila sör

ahogy látod a sör mindegyikbe ott van, de ha tényleg bírod akkor meleg nyári napon a medence partján egy 1 üveg amstel bak szívószállal..kész leszel

az én tippem ha már versenyezni akarunk:

3 dl pohár bele 1dl őszilé 1dl veresbor mindegy milyen a 3. után már úgysem érzed az ízét, és a végére 1 dl vodka.

bruháá kiráz a hideg ha rá gondolok .. én ebből 7 db tudtam meginni, másnap mivel kulcsos házban voltunk fent a bükkben a háztól kb 20 méterre találtak meg az avarban ...szép volt.

2009. nov. 21. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
egyetértek a vodka szódásüvegbe ötlettel, rá a patron, engedd ki a piát egy kis málnaszörpre, itatja magát. gyorsan kell lehúzni, hogy ne menj ki belőle a szénsav. Tapasztalatból mondom, hogy 2szer 4cl elég az emlékezetkieséshez, főleg ha iszol mellé egy pohár sört vagy bármit.
2009. nov. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!