Melyik piától lehet a legjobban beállni?! )
Na akkor leírom a mi praktikánkat! Ebből 4nél többet a haveri körünkből (egyénileg) senki nem tudott meginni!
Matrózfröccs - fogsz egy korsót (ugyebár az fél liter)
3 deci bort teszel bele, 1 deci kóla, 1 deci portói rum! na ha ebből megiszol 2-t akkor már jólvagy! remélem tudtam segíteni!:D
Köszi nektek de texoidra nem szeretnék menni....
Amúgy én amitől eddig legjobban bekészültem az az volt amikor összekevertem 1dl malibut 2dl málnás pálinkával és már nemtom mennyi sörrel:)
Előző kommentár tényleg igaz... :D
Vagy igyál Absinthe-ot. Attól függ mennyire bírod. Ha nagyon bírod akkor szívószállal nyomjad lefele a töményeket.
ouzo sör ideális ha bírod
unicum sör szintén
tequila sör
ahogy látod a sör mindegyikbe ott van, de ha tényleg bírod akkor meleg nyári napon a medence partján egy 1 üveg amstel bak szívószállal..kész leszel
az én tippem ha már versenyezni akarunk:
3 dl pohár bele 1dl őszilé 1dl veresbor mindegy milyen a 3. után már úgysem érzed az ízét, és a végére 1 dl vodka.
bruháá kiráz a hideg ha rá gondolok .. én ebből 7 db tudtam meginni, másnap mivel kulcsos házban voltunk fent a bükkben a háztól kb 20 méterre találtak meg az avarban ...szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!