Igaz az, hogy minden alkoholtól máshogy rúg be az ember, más hatása van minden alkoholnak?
Melyik alkoholtól rúghatunk be a legtovább?
Melyik alkohol a legfinomabb, amit érdemes hígítani? Sajnos nem bírom nagyon a töményet, hánynom kell tőle, és nem kellemes...
Milyen italt ajánlatok kortyolgatni, ami nem annyira erős, de még is egyszer csak berúgok tőle?
A whiskey + cola, vagy a sörtől könnyebb berúgni?
Miért van az hogy a sör - bor-on fröccsön kívül mindentől hánynom kell ami például nem koktél, és ezeket is kortyolgatnom kell? A sört szeretem, de kezdem unni, sajnos be punnyadok tőle... Írjatok tippeket! :)
A whiskey-cola kombót még nem próbáltam, ütős lehet. :D Bár nem vagyok a hígítás híve. Ha iszol, igyál rendesen! :D
Ha mindentől hánynod kell ami nem sör vagy bor, akkor lehet, hogy nem épült ki tolerancia a szervezetedben az alkohollal szemben. Addig örülj, innen még van visszaút. ( Vagy csak nem túl erős a gyomrod, ez is lehetséges. Pörkölted bírod? :D)
Amúgy meg nem hiszem, hogy más-más hatása lenne minden alkoholnak. Csak attól függ, mennyire erős :D Tiszta kémia: alkohol az az alkohol. Ez a hatóanyag, evidens lenne elméletben, hogy hasonló hatást ér el, bárhogy is kerül a szervezetedbe.
A whiskey-cola egész jó ízű!:)
Múltkor meg ittam egy magamban egy üveg bort buli előtt alapozással, egy kis pezsgőt, és 2 sört, és nagyon jól bírtam:) Csak annyi hogy lassan kell innom, és volt savas nyálam és hányingerem az elején a bortól, de leküzdöttem és egész este jól voltam utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!