Kevés alkoholtól lehet rosszul az ember?
Figyelt kérdés
betegség vagy bármi lehet hogy valaki egy kevés kis alkoholtól rosszul legyen?2011. dec. 30. 22:05
1/5 anonim válasza:
Ha nem tolerálja a mája vagy a betegésére olyan gyógyszert szed amre tilos inni.
Nekem pl kevésalkoholtól(mondjuk egy pohár pezsgő)migrénem lesz.
2/5 anonim válasza:
Nekem a gyomrom nem bírja, savat csinál, émelygek tőle. Sosem sikerült még annyit sem innom, hogy spicces legyek, mert már egy pohárka bortól is hányinger kerülget.
3/5 anonim válasza:
Edzés kérdése. Pl. ha csak töményet iszom semmi bajom. Ha keverem sörrel, akkor már sokkal kevesebb is megárt. A lényeg, hogy ne keverd az italokat és csak minőségit igyál.
4/5 anonim válasza:
Én antialkoholista vagyok, ha innék egy-két korty alkoholt, azonnal padlót fognék.
5/5 anonim válasza:
Igen, én egy pohárka száraz pezsgővel mindig megjárom, különösen ha orosz. Borzalmas fejfájás, és hányinger, pedig nem vagyok kezdő ivó már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!