Cegléden élek! Lehet ebből bajom? Többi lent!
Nagyon be voltam baszva, este és bementem egy ilyen burgerezőbe kértem egy kaja adagot de nem volt nálam pénz be
mentem a pénz tár mögé felnyitottam az ajtótt hogy elhozzam a kaját mert nem volt pénz nálam.. kilögdösött a nő ki is futottam.. nem volt kamera lehet ebből valami bajom? tudom hülyeség volt
mi a tanulsâg? Tõbbet ne bassz be ennyire!
Kretên......
Nem vittél el semmit? A kaja az mi volt?
Gondoltam szólok, hogy ha akár egy inggombot veszel el valakitől erőszakkal, az már rablás, és hivatalból üldözendő!
A büntetési tétele pedig 5-10 év letöltendő!
"A büntetőjogban a rablás egy vagyon elleni bűncselekmény. A hatályos magyar jog szerint a rablást az követi el, aki
idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből valaki ellen erőszakot avagy élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, illetőleg valakit öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyez,
lopás közben, tettenéréskor a dolog megtartása végett erőszakot avagy élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz."
Szerintem menj vissza az Arizonába és egy csokor virág kiséretében kérj bocsánatot a pultostól, hátha nem jelent fel, aztán fizesd ki a kaját és adj nagy borravalót!
Hátha megúszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!