Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 24 óra - 24 korsó sör. Lehetsé...

24 óra - 24 korsó sör. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Pl. szombat reggel 5 órától vasárnap reggel 5-ig minden órában meginnánk 0,5 liter sört fejenként. Mennyire kivitelezhető ez? Próbálta már valaki? Esetleg tapasztalatok? Előre köszönöm a tanácsokat. 19/F - gyakorlott ivók.

2013. okt. 20. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

S ne feledjük el, hogy van, aki beáll akár pár sörtől is, én megérzek egyet is, ha olyanok a körülmények, amúgy persze nem. Néha 2,5 deci tömény semmit se okoz, fene se érti ezeket :D

Én tuti nem tudnék meginni 5 liter vizet se egy nap, a sörökből a 4. már nem kellene (azért némelyik belga vagy cseh sör esetében már lehet a helyzet :D), de nem vagyunk egyformák.

2013. okt. 20. 16:15
 12/14 doboszoli ***** válasza:

Alkesz koma mereng:

"Egy tálcán 24 doboz sör van csomagolva. Ez tény.

Egy nap, 24 óra. Ez meg nem lehet véletlen..."))

2013. okt. 20. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem simán mehet, mert 12 litert meg lehet inni egy nap folyadékból, na meg óránként egy sörtől nem fog berúgni egy 19/F gyakorlott ivó.

Csak a 24 órás ébrenlét elég nehézkes, mert ennyi folyadék mellé már nemigen megy le a kóla vagy a kávé, és egy kicsit álmosít a sör is.

Szóval összességében nem tűnik olyan nehéznek, de jó móka. hajrá!

u.i. Hallottam már, hogy valaki 2 óra alatt berántott egy rekesszel, de ő durván kivolt.

2013. okt. 21. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Kofitabi segít. (benzinkútnál találsz)
2013. okt. 28. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!