Ha megecetesedett a bor, mert nem lett légmentesen lezárva, lehet-e még pálinkát főzni belőle, és ha igen, milyen módon?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 20:47
1/5 anonim válasza:
Nem, ecetből nem lehet pálinkát főzni, de ne dobd el,hagyd hagy tisztuljon le, és hűvös helyen tárolva jó lesz daganatot, húzódást borogatni!
2/5 anonim válasza:
Forralt borként is elmegy, ha letisztul.
3/5 anonim válasza:
Ha más erjedés nem volt, amitől kellemetlen íze, vagy szaga lett, akkor ez maga a borecet, amiért sok pénzt adsz a boltban!
4/5 A kérdező kommentje:
Jó dolog a borecet, tudom én! Egyetlen baj van vele: 500 liter lett belőle.
Talán némi ízesítéssel, fűszerekkel(fokhagyma, tárkony) akár áruba is bocsáthatom?
2009. nov. 12. 07:42
5/5 anonim válasza:
500???Te szegény pára!Menj fel egy borász oldalára és kérdezd meg mit lehetne csinálni vele!
Pl itt!Nagyon rendes család, biztosan válaszolnak néhány kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!