Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megecetesedett a bor, mert...

Ha megecetesedett a bor, mert nem lett légmentesen lezárva, lehet-e még pálinkát főzni belőle, és ha igen, milyen módon?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ecetből nem lehet pálinkát főzni, de ne dobd el,hagyd hagy tisztuljon le, és hűvös helyen tárolva jó lesz daganatot, húzódást borogatni!
2009. nov. 11. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Forralt borként is elmegy, ha letisztul.
2009. nov. 11. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha más erjedés nem volt, amitől kellemetlen íze, vagy szaga lett, akkor ez maga a borecet, amiért sok pénzt adsz a boltban!
2009. nov. 11. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó dolog a borecet, tudom én! Egyetlen baj van vele: 500 liter lett belőle.

Talán némi ízesítéssel, fűszerekkel(fokhagyma, tárkony) akár áruba is bocsáthatom?

2009. nov. 12. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:

500???Te szegény pára!Menj fel egy borász oldalára és kérdezd meg mit lehetne csinálni vele!

Pl itt!Nagyon rendes család, biztosan válaszolnak néhány kérdésedre!

[link]

2009. nov. 14. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!