Elkészítettem az almabort. (alapját) Jó lesz így?
Figyelt kérdés
Szóval ledaráltam, nem magoztam, préseltem, szűrtem, de hiába is siettem volna, úgyis megbarnult volna, így nem kapkodtam. 33 l lett. Aztán egy részét megmelegítettem a mustnak, 2 kg cukrot beleraktam, (a további 3-3,5-öt majd később) és 7 g borélesztőt is kapott. (A zacskón: Átlagos körülmények közt 20g / hl ) Ment egy 50l-es fa hordóba, kotyogó.
Kérdéseim a következők volnának:
-Mi baja lesz, ha megbarnul az alma? Lesz majd valami következménye?
-Mikor rakjam bele a cukor többi részét?
Úgy asszem ennyi...
Köszi!
2013. okt. 19. 19:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!