Odaégettem a cefrét, második főzésnél javíthatok rajta vagy szénszűrőzzem?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 20:11
1/4 Phoney válasza:
Ha rendesen odaégett, akkor csinálhatsz akármit, ez már selejt marad.
Ha enyhe odaégés, akkor a finomítás utáni szénszűrés ihatóvá teszi.
2/4 A kérdező kommentje:
Enyhe de lehet érezni.
Pedig nagyon hív volt a cefre is amit vásároltam egy ipari főzdéből.
2013. okt. 18. 08:23
3/4 A kérdező kommentje:
És ha az alszeszt szűrőm?
2013. okt. 18. 08:23
4/4 Phoney válasza:
Az alszeszben még több minden van, így abban sokkal hamarabb telítődne az aktívszén. Vagyis ugyanannyi szén a finomított párlatot sokkal jobban képes ízteleníteni, mint az alszeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!