Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Üdv mindenkinek! A KINCS AMI...

Harold011 kérdése:

Üdv mindenkinek! A KINCS AMI NINCS című filmben mikor Charlie a reggelijéhez sört iszik, milyen sört iszik? Mi a neve a sörnek amit iszik?

Figyelt kérdés

2013. szept. 26. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem linkelj képet, mert így senki nem fogja tudni. :) Nem fogjuk most megnézni a filmet csak ezért.
2013. szept. 26. 18:46
 2/2 anonim válasza:

Kérlek szépen ahogy én látom az egy Miller.

Utána kerestem és meg is találtam nagy valószínűséggel:

www.ebay.com/itm/HM8-MILLER-BEER-CAN-HIGH-LIFE-OLD-LABEL-STRAW-PEN-PENCIL-HOLDER-CUP-BREWERY-/200783360227

A linken egy ilyen sörösdobozból készült ceruzatartó van.

Az M betű látszik a jelenetben, ami egyébként a youtube-ról visszanézhető, de a jellegzetes Miller-es M betű adja magát. Ha nem működne a link, googleba kereshető a "Miller beer 80's" kifejezésre pl.

2014. jan. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!