Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sajttálhoz milyen bort kínáljak?

Sajttálhoz milyen bort kínáljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy sajtos, sőt boros sem, a férjem viszont nagyon szereti mindkettőt. Vasárnap lesz a születésnapja. Arra gondoltam, hogy csinálok neki egy sajttálat. Vettem holland, belga, scájci és francia sajtot. Úgy gondoltam, hogy egy üveg rajnai rizlinget veszek mellé, mert az a férjem kedvenc bora. Viszont azt olvastam most egy cikkben, hogy főleg a svájci francia sajtokhoz inkább egy testes vörösbor illene.

Mit jvasaoltok milyen bort evygek? Vöröset vagy fehéret? Az biztos, hogy csak száraz bor jöhet szóba, mert én is innék egy bpohárral és én csak azt iszom szívesen.

2013. szept. 26. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link] itt találsz finom vörös bort : ajánlom sajthoz neked : a

Villányi Portugieser

Villányi Cabernet Sauvigon Barrique 0,75 l

A sajt táladra tegyél diót ,és szőlő szemeket : A dió nagyon jól kitudja hozni az igazi sajt ízét ..

2013. szept. 26. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Tescoban holnaptól egy nagyon finom Bock bor, Villányi kákfrankos 2499 helyett 1599 Ft lesz, ha vöröset akarsz, akkor ezt is ajánlom, Bock borok is nagyon finomak.
2013. szept. 26. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Aposom szőlész, de nem akartam őt kérdezni:)

Köszi a tippeket. Tehát akkor vörösbor lesz:)

Mindenképp teszek a tálra szőlőt, fügét, esetleg körtét gondoltam még. Igaz a férjem nem szereti a diót, de én nagyon, úgyhogy szerintem az is kerül majd rá. Grissinit sütök mellé.

2013. szept. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!