Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi vodkát bírsz meginni...

Mennyi vodkát bírsz meginni és hogyan hat rád?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rátok hogyan hat, eme borzalmas ízű szesz. Nemet és testtömeget is írjatok, ha tudtok. :)

2013. szept. 20. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem is borzalmas ízű, persze nem egyformák. A Russkij Standard és a Finlandia némelyike nekem teljesen iható.

Többnyire nem viszem tovább 1-2 felesnél, de hogy hogyan hat, az kismillió dologtól függ. Egyszer kissé kiakadtam, hogy negyed liter töménytől nem éreztem semmit, pedig nagyon ritkán iszom s egy sört már megérzek, ha olyanok a körülmények, de kettőt aztán mindenképp.

37N, 69kg, nincs nagy gyakorlatom az alkoholizálásban, egy feles nálam többnyire egész estés program s az sincs minden hónapban. S ez ifjonc koromban is így volt.

2013. szept. 20. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Pfejj :D (remélem leszűrted a lényeget)

Ahányszor ittam vodkát, annyiszor ittam másfélét(Alaszkai, Royal, Absolut stb.). Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt szereti. Őszintén megmondva, amikor vodkát iszok már tudom a programomat este/hajnalban... Egy csendes, nem túl tiszta, nem túl gazos, nem túl fényes és nem is túl sötét hely kiválasztása(már ha van ilyen XD) vagy a wc és utána ördögűzés közbeni hangok kiadása a "gonosszal együtt". Az első 1-2 feles még szépen lemegy, de ami már utána következik, annak érzem a gyomorforgató utóízét(3-5 feles elég belőle).

19/F 76-78 kg között ingadozok

2013. szept. 23. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az attól függ.

Keverve tök zsír. Magában hangulatfüggő nálam.

Ha nem iszom mást, 3 deciig nincs nagy gond. Aztán gyorsan romlik a tűrőképesség, így hajlamos vagyok túlszaladni. Ha közben eszem, hosszú idő stb. 5 deci is lemegy, már beállok tőle de nem lesz para.

Na de ha túlmegyek a szinten akkor nincs visszaút: lecsúszik pluszba legalább 3 deci, már 6-8 decinél járunk és tutira hányás következik. Rosszullét nálam nem, de a környezetemnek kellemetlen.

Egyszer lecsúszott egy liter is. Totál KO. Másszor még több, de az nem csak vodka volt. Szintúgy totál KO.

15/f 64 kg

Alapból átlagon valamivel fölül bírom a piát, de mivelkésőn üt, elszaladhat velem a ló.

2013. szept. 23. 20:38
 4/5 KoviAti válasza:

félüveg áfonyás finlandia

és arra az estére csak addig emlékszem amíg felbontottuk xd

18/f 70kg

2013. szept. 29. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! :)

Én egyszer egy fél literes üveg valamivel több, mint felét ittam meg és hát ott már elég komoly problémáim voltak a mozgással, szóval nem igazán tudtam felkelni. De mindenre emlékszem egyébként. :D 24F/80kg Ez egy Gileroy vagy nem tudom milyen márka (lehet rosszul írom) volt a Lidliből. Egyébként másnap semmilyen problémám nem volt. Ellenben legutóbb Royal-t ittam és eléggé másnapos voltam, pedig nem ittam annyit, mint a másikból.

2013. szept. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!