Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vannak tizenéves vagy 20-25...

Vannak tizenéves vagy 20-25 év körüli alkoholisták? Ismer valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Itt most nem olyan fiatalokra gondolok, akik buliban hétvégén berúgnak, hanem akik tényleg intenzíven alkoholisták, zugivók.

2013. szept. 17. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy volt osztálytársam ilyen, bár a 25-ön már túl vagyunk :) 16-17 lehettünk, mikor szó szerint egyik hétről a másikra inni kezdett, de úgy hogy rendszeresen valahol az utcán ébredt fel. Szülei, senki se jutott vele dűlőre, pedig jó szakmai pálya előtt állt, az apja műhelyét megkapta volna. Sok éve történt ez, de a mai napig, ha találkozok vele, a falat is alig tudja támasztani, mert ittas.
2013. szept. 17. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ, ki az alkesz.

Ismerek 16 évest, akinek néha kényszere van, hogy piáljon, akár otthon, egyedül.

Bár ehhez legalább 1 hét kell neki, szerintem akkor is durva már önmagában az, hogy néha muszály neki.

2013. szept. 23. 20:52
 13/16 anonim válasza:

Van egy ismerősöm. 20 évesen szokott le az alkoholról. 8 évesen kezdett inni. Minél fiatalabban kezd valaki piálni, annál hamarabb alakul ki a függőség, és annál jobban roncsolja a személyiséget.

A jó hír viszont az, hogy minél fiatalabb korban dönti el valaki, hogy leszokik, annál jobb eséllyel épül fel egészen.

2013. szept. 28. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
20 vagyok, és rengeteget vedelek.Írhatsz.
2013. nov. 20. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én. 20 F
2014. febr. 15. 23:26
 16/16 anonim válasza:
Az alkoholizmusról akkor beszélünk ha valaki napi 2 sörnél több alkoholmennyiséget visz be a szervezetébe. Ezt teheti egyszerre hétvégén is vagy akár csak havi egyszer is.
2016. jún. 26. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!