Vannak tizenéves vagy 20-25 év körüli alkoholisták? Ismer valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Itt most nem olyan fiatalokra gondolok, akik buliban hétvégén berúgnak, hanem akik tényleg intenzíven alkoholisták, zugivók.2013. szept. 17. 21:05
1/16 anonim válasza:
Én otthon szoktam inni néha, buliba nem járok el.
20/f
2/16 anonim válasza:
Bár nem vagyok alkoholista, mert csak néha iszom, de akkor túlzásba viszem.
4/16 anonim válasza:
Tudod mennyi idő alatt alakul ki az alkoholizmus? Igen? Akkor miért teszel fel ilyen kérdéseket? Ha egy 20 éves alkoholista, akkor legalább 15 évesen kezdett el inni, de inkább 10 évesen...
5/16 anonim válasza:
aki hetente 3szor részeg, orvosilag az is alkoholista..
6/16 anonim válasza:
Semmi fizikai akadálya nincs annak, hogy egy ember pár hónap alatt alkoholista legyen. Csak mindennap inni kell rendesen!
7/16 anonim válasza:
Én kb. kéthetente iszom egy-két alkalommal.
8/16 anonim válasza:
Az egyik volt baratom volt eleg durvan pias + heroinfuggo. 4 eve pszichiatrian kezelik...
20/L
9/16 anonim válasza:
22:02
Akkor büszke lehet magára.... gyenge sz@r.
10/16 anonim válasza:
Igen, lehet. Az említett 10-15 év ahhoz kell, hogy a szervezetében is már komoly nyomokat hagyjon a pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!