Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baj ha torokgyulladással...

Baj ha torokgyulladással fogyasztok alkoholt?

Figyelt kérdés
Súlyosbodhat tőle a betegségem? Holnap ünnepeljük a legjobb barátnőm születésnapját és tudom, hogy anélkül is jól lehet magunkat érezni, nem kell mondani, de a társaságban mindenki fog inni, szóval valamennyit én is szeretnék.

2013. szept. 13. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A töményebbek (pl. pálinka, whiskey) fertőtlenítik a torkot, tehát vírusölés szempontjából jó. Viszont az amúgy is irritált nyálkahártyának nem tesz jót.
2013. szept. 14. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Huhh érdekes kérdés, emlékszem amikor nekem volt, nyomattam a csípőset hogy jólesik, meg a pálinkát hogy az fertőtlenít, de igazából mindegyik jobban irritálta a fájós torkomat mint hogy használt volna. Ezért azt tanácsolom neked hogy kúraszerűen ne használd még a páleszt sem, ámde buliban kisebb mennyiséget nyugodtan megihatsz belőle, ugyanúgy mint bármi egyéb alkoholt.

Bajod nem lesz tőle szerintem. Ha pedig meg akarsz gyógyulni, akkor mézet nyeljél lassan, kenegesd vele a torkodat, mert elképesztően hasznos. Nekem a gyógyszernél is hatékonyabb volt pedig nem hittem benne.

Üdv.

2013. szept. 14. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lessz tőle semmi bajod, nyugodtan ihatsz, de lehetőleg ne hideget.
2013. szept. 14. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem baj, és fertőtlenít is.

Ha netán gyógyszert is szedsz, olvad el a használati utasítást, hogy nem tilos-e az alkohol.

2013. szept. 14. 02:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Buli előtt ne vegyél be gyógyszert természetesen, de ihatsz egy kicsit. Pl ahogy már írták hogy pálinkát, de a legjobb a forralt bor lenne, amibe langyos állapotában mézet teszel és egy kis fahéjat. Ez lenne a legjobb, de a szénsavasakat lehetőleg kerüld. Pl ha lesz pezsgőzés akkor csak 1-2 kortyot igyál max.
2013. szept. 14. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!