Milyen bort válassza? Emlékbe szeretnék eltenni 2008-as bort, és a fiam 18. szülinapján nyitnánk fel. Melyik az a bor ami eddig eláll? Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 10:47
1/10 A kérdező kommentje:
válasszaK?
2009. nov. 2. 10:47
2/10 anonim válasza:
Tokaj Aszú. Az minél öregebb, annál jobb és értékesebb.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. nov. 2. 19:59
4/10 anonim válasza:
Az Aszú tényleg jó választás, de fontos, hogy megfelelően tárold, különben nem tudjátok meginni a 18. születésnapon.Legjobb a pince és a kb 7-8 fokos hőmérséklet, természetesen fektetve.
5/10 A kérdező kommentje:
Hú ezt jó hogy írod. Mi ugyanis nem iszunk, én bedugtam volna a szekrénybe:) Így viszont nem tudom hová tegyem, mert panelbe lakunk és nincs pincénk, sem hűvös főleg nyáron. De megoldjuk valahogy, köszi!
2009. nov. 3. 19:09
6/10 anonim válasza:
A tokaji aszú valószínű a legjobb választás, de talán vannak olyan vörösbor fajták is, amiknek jót tesz az ilyen hosszú idő. Ha bemész egy borszaküzletbe, biztosan fognak segíteni neked.
www.bortarsasag.hu
az ország több pontján is van üzletük, elég jó és nagy választékkal, hozzáértő emberekkel.
7/10 A kérdező kommentje:
rendben köszi. Úgyis szeretnék rá névreszóló címkét!:)
2009. nov. 5. 17:33
8/10 anonim válasza:
spejz sincs? mert mi ott tartjuk a bort :)
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos. Azért köszi. Mindegy majd megoldjuk valahogy.
2009. nov. 6. 19:42
10/10 anonim válasza:
Én vöröset tennék el, egrit és félédeset. Csak olyat, akinek van pincészete és jónevű nedű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!