Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel lephetném meg a férjemet...

Mivel lephetném meg a férjemet szülinapján?

Figyelt kérdés
Holnapután lesz, de még a 2 éves kisfiam mellett nem igazán volt időm kigondolni az ajándékot, sütit, stb. Ötleteket várok:-)
2010. jún. 6. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
dugjatok
2010. jún. 6. 21:37
 2/4 anonim válasza:
Nem rossz ötlet az sem amit az előttem írt valaki, bár szebben is fogalmazhatott volna. Szerintem lehetne venni neki egy új karórát, egy fotót gravíroztatni egy pohárba, venni egy jó könyvet ha szeret olvasni, vagy egy inget is kaphatna, esetleg elmehetnétek egy jó színdarabra, vagy beülhetnétek egy étterembe, ha van akinek lepasszolni a gyereket.
2010. jún. 6. 21:50
 3/4 anonim válasza:
Főzz!!!!
2010. jún. 7. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lepd meg egy gyertyafényes, romantikus vacsorával(addigra már alszik az utód), saját készítésű tortával (pl. itt az eperszezon!) utána jöhet az első hsz. javaslata :=). Garantált siker!
2010. jún. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!