Hol lehet budapesten olcsón venni alkoholt?
Figyelt kérdés
fél literes hubit szeretnék , de olcsón. azaz 2000nél többet nem adok érte. sparban 2300ért láttam, de valahol 1800 ért. nemtudjátok hol olcsó/akciós most?2013. aug. 26. 20:43
1/7 A kérdező kommentje:
másik kérdés. apu hozott nekem anno bort, amit a szobámban tároltam 3 hétig,most találtam meg. ez még iható? furcsább lett a szaga, nem szeretnék hányni. szobahőmérsékleten volt egy kólás palackban.
2013. aug. 26. 20:45
2/7 Shai-Hulud válasza:
3/7 anonim válasza:
Ha felbontatlanul lett volna, akkor iható lenne garantáltan. De kólás palackban... Így látatlanban nem mondok inkább semmit. Az se hiányzik, hogy miattam legyen bajod, meg az se, hogy miattam dobd ki a még jó bort. :D
Eleve, miért töltötted át kólás palackba?
4/7 Shai-Hulud válasza:
Kóstold meg nyugodtan, az ízén érezni fogod, ha már ecetes. Ha nem savanyú, akkor még fogyasztható. (Ha savanyú, akkor is, nem lesz tőle bajod, csak rossz az íze.)
5/7 anonim válasza:
Aldi olcsó szokott lenni.
Egyébként már írták.
Sajnos az áttöltés rossz dolog, én is most tudtam meg, pedig már alkalmaztam sajnos sokszor.
Hogy jó-e még? Kóstold meg, ha nem rossz, idd meg, nekem még nem volt bajom ilyesmiből (lejárt, rosszul tárolt élelmiszer, ital).
6/7 anonim válasza:
Denaturált szeszt ne igyál! Tisztaszeszt ihatsz, patikában kapható.
7/7 anonim válasza:
Hoool veteeed? A nagy patikában XD (keresd te is ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!