Milyen ételekhez illik a vörös, illetve a fehérbor?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 10:34
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok fajtájuk van nyilván.
Általánosságban a vörös a nehezebb ételekhez(marhahús, disznó) illik, a fehér a könnyebbekhez(csirke).
De vannak külön desszertBORok is, amik édesek.
2/2 erika horvath válasza:
a voros borok a voros husokhoz,a nehezebb etelekhez illenek.a feher borok a csirkehez.de a pulykahoz es a halahoz is,ezenkivul a halakhoz pulyahoz a rose is illik.viszont a facanhoz es vadhusokhoz ismet a voros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!