Házi borkészítés alapjai érdekelnének. Segítene valaki, hogy leírja, vagy linkel egy oldalt ahol megtalálom részletesen?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem és elég sok szőlőm van/lesz. Bort szeretnék belőle de nem tudom, hogy kéne nekifognom. Présem, darálóm és műanyaghordóm van hozzá.
Szőlőt ledarálom, kipréselem aztán hogyan tovább?
Több fajta szőlőm van, amik más időben érnek. Ezeket össze lehet valamikor önteni?
Mire lenne még szükségem? Úgy tudom nem jó műanyag edényben készíteni és tárolni.
2013. aug. 12. 09:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem vegyél inkább egy könyvet a témában, mert a neten elég sok hülyeséget össze tudnak hordani. Ajánlom például ezt: Mercz Árpád - A must és a bor egyszerű kezelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!