Szerintetek miért történt ez, talán sok volt a pia? (bővebben)
17f Nemrég kirándulni indultunk az osztállyal. Korán reggel indultunk , mert elég hosszú volt az út (vonat). Előtte csak egy keveset ettem. Egy pár haverral úgy 7 óra körül kezdtünk el inni pálinkát és whiskeyt. Én 3-4 felesell ittam mindkettöből 9 órára már elfogyott minden. Nem KO-ra rugtam be csak annyira , hogy jól éreztem magam. Ami 10-16 óra között történt teljesen kiesett, nagyon elvoltam tompulva , nem éreztem maga jól, sápatt voltam. Csak képek maradtak meg és azok amiket meséltek a haverok. És még egy kávégépet is szétvertem ököllel. Útánna tök jól éreztem magam. Az előtt nem történt ilyen sosem.
Szerintetek mi volt a baj talán az hogy szinte egymás után huztam lefelé a pálesz és a whiskeyt. Járt már így valaki? Egyépként birom a piát.
Igen,sokat ittál. Pláne ha alig ettél. Nekem is rendszeresen esnek ki dolgok. Többször ittam magam teleportálósra, nem emlékeztem hogy jöttem haza, ráadásul nem félek semmitől, volt,hogy egyedül csavarogtam ki tudja merre..azóta próbálok vigyázni.
25/l
6 órás képszakadás? :O
az komoly.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!