1/4 anonim válasza:
ha mákból és bodzából lehet . akkor a patiszont is el tudom képzeleni . próbáld ki ha bejön gazdag leszel ..
3/4 anonim válasza:
Minden gyümölcsből, gabonából és zöldségből lehet pálinkát főzni!
4/4 Phoney válasza:
Pálinkát nem, mert azt csak gyümölcsből lehet.
A patiszon cukortartalma 2,4%, szóval BELŐLE nem nagyon lehet főzni semmilyen szeszt, persze mindent össze lehet cukrozni, de ha cukorcefrét akarsz, akkor minek bele a patiszon azzal a 2,4%-kal...
Első: mákpálinka nincsen, és szintén nem lehet belőle szeszt főzni. A „mákpálinkaként” emlegetett Magna Cum Laude Mácium egy vegyesgyümölcs-pálinka alapú máklikőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!