Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet-e erőspaprikából pálinká...

Lehet-e erőspaprikából pálinkát főzni? Amennyiben igen, úgy karakteres ízvilága lenne?

Figyelt kérdés

2013. aug. 3. 23:31
 1/2 anonim válasza:

nem vagyok szakértő, de nem hiszem hogy a paprikában van elég cukor/keményítő, hogy alkohollá vájjon, úgyhogy szerintem nem


...egyébként meg szerintem, amiből lehet szeszesitalt csinálni, abból már biztos csinált valaki, szóval ha a gugli nem dob ki semmit, akkor valóban nem :D

2013. aug. 11. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:

A cukortartalma nem elég hozzá. Persze hozzáadott cukorral és savazással lehetne erjeszteni valami torzszülöttet, dehát úgy bármiből lehet, plüssmaciból is...


Azt sosem tudni előre, hogy 1-1 alapanyag aromáiból mi megy át, még a kapszaicinnek (attól csíp a paprika) is van némi esélye, de valószínűleg csak egy tompán paprikaszagú szeszt kapnál.

2013. aug. 29. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!