Lehet-e erőspaprikából pálinkát főzni? Amennyiben igen, úgy karakteres ízvilága lenne?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 23:31
1/2 anonim válasza:
nem vagyok szakértő, de nem hiszem hogy a paprikában van elég cukor/keményítő, hogy alkohollá vájjon, úgyhogy szerintem nem
...egyébként meg szerintem, amiből lehet szeszesitalt csinálni, abból már biztos csinált valaki, szóval ha a gugli nem dob ki semmit, akkor valóban nem :D
2/2 Phoney válasza:
A cukortartalma nem elég hozzá. Persze hozzáadott cukorral és savazással lehetne erjeszteni valami torzszülöttet, dehát úgy bármiből lehet, plüssmaciból is...
Azt sosem tudni előre, hogy 1-1 alapanyag aromáiból mi megy át, még a kapszaicinnek (attól csíp a paprika) is van némi esélye, de valószínűleg csak egy tompán paprikaszagú szeszt kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!