1/3 anonim válasza:
Kóstold meg és rögtön megérzed. Ha nem édes és nem savanyú, akkor jó lesz.
2/3 Phoney válasza:
A jó gyümölcscefre olyan, amit megenni is hajlandó lennél; magyarul olyan illatú-ízű, mint egy jól sikerült gyümölcsbor.
Ecetes íz, cefrebűz (ocsmány „pálinkaszag”) egy jó cefrében nincsenek.
Ha édes, az viszont nem jó, mert akkor nem forrt ki az egész cukortartalma... (pl. mert nem törted össze rendesen a gyümölcsöt, vagy összetörted, de olyan a gyümölcs, hogy pektinbontózni kellett volna, stb.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 29. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!