Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Adnak ki nekem a boltban...

Adnak ki nekem a boltban rumot, ha még nem vagyok 18? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
4 hónap múlva leszek 18,sütit akarok sütni,amibe igazi rum is kell,nem aroma.Senki nincs itthon napokig,csak én,így nem tudom,hogy adnak-e ki.Mert oké,hogy alkohol,de rumot tényleg szinte az összes sütibe raknak,nem csak megisszák. xDD
2013. júl. 22. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
(Azt te csak hiszed xD.) A boltok többségében simán adnak, legrosszabb esetben átsétálsz egy másik boltba vagy mégis aromával csinálod.
2013. júl. 22. 00:22
 2/8 intrepid ***** válasza:
100%
Megkérsz valakit, vegye már meg neked. Ha a Csintalan Sándor vett cigit a srácoknak,neked is vesznek rumot.
2013. júl. 22. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
mi anno mindig apukánknak vettük ajándékba névnapra szülinapra még be is csomagoltattuk néha :D mondjuk nemtom rummal meg lehet e, de ha megkérsz valakit akk megveszi neked
2013. júl. 22. 01:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy adnak ki.
2013. júl. 22. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

70 % hogy adnak.

Ha nem, megkérsz valakit.

2013. júl. 22. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a lényeg hogy ne a legnagyobb bevásárlóközpontba menj, mert ott nem fogják kiadni.

Kis boltokba szó nélkül kiadják.

Én a Spárral vagyok úgy, nem voltam még 18, bementen egy karton sörért, kiadták szó nélkül. Máskor bemegyek, 1 doboz sörért, elkérik a személyit, igaz akkor már elmúltam 18. Első esetnél nem voltam megborotválkozva, másodiknál igen.

2013. júl. 22. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Személyes tapasztalatok alapján, kiadják 15-16 évesen is a töményet, sőt legnagyobb siker rátám a nagyobb üzletláncoknál volt.
2013. júl. 22. 12:30
 8/8 anonim válasza:
13 éveseknek is kiadják a piát a boltok és kocsmák 65%-ában meg a cigit is a nemzeti dohányboltok 50%-ában
2013. júl. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!