Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tapasztalt ivók! Be akarok...

Tapasztalt ivók! Be akarok b***ni egy pár órára rendesen, hányás, ájulás nélkül. Mi a tuti módszer?

Figyelt kérdés

Nem mertem még sose annyit inni, hogy részeg legyek huzamosabb ideig.

Csak ittas, és részegséget, kb fél óráig éreztem.

Egyszer ki akarom próbálni, hogy milyen az, ha az ember egy fél este be van b***va, de nem ájulás, meg hányás, hanem egyensúly zavar, meg ilyen szinten.

Hogy kell úgy inni, hogy az ember nem fog hányni, de rendesen fogja tartósan érezni azt, milyen ha az alkohol megtámadja az idegrendszert? :D :D :D

Eddig csak kb 1 üveg bort, és 1-2 korty vodkát ittam meg az volt a kemény. És ezt éreztem olyan fél óráig.

Utána már csak ittas állapot volt.

Hogy tudnám azt akkor megcsinálni, hogy tényleg részeg leszek órákig?

Van rá módszer, amitól nem lesz hányás, ájulás, és bajom?

2013. júl. 16. 21:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
17%

"Egyszer ki akarom próbálni, hogy milyen az, ha az ember egy fél este be van b***va, de nem ájulás, meg hányás, hanem egyensúly zavar, meg ilyen szinten"

Akkor neked nem alkohol kell, hanem valamilyen benzodiazepin :D.

2013. júl. 17. 05:55
 12/15 anonim válasza:
Udv en is a vodkat ajanlom,de tenyleg ne keverd xd,haverjaim kevertek es 3 bol 3 hanyt,1ik korhazba kerult es kimostak a gyomrat.Pedig alig ittak 3 an ittak 1 litert!
2013. júl. 17. 17:47
 13/15 A kérdező kommentje:
De üdítővel keverhetem ugye a vodkát? Erős íze van... :S
2013. júl. 17. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
igen keverheted
2013. júl. 17. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

Érjed el gyorsan ezt az állapotot (5 feles tíz perc alatt), várd meg, hogy hasson, utána tartsd szinten további felesekel. Minőségibb, egyféle töményt igyál, inkább sokat, elosztva, nagyjából akkor kapod az általad kívánt hatást biztosan.

Megjegyzem, vodkától, töményen még sosem hánytam, de bekeverve alattomos.

2013. júl. 20. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!