Hogyan szoktassam rá a csajom a pálinkára?
9-es!
Íme egy példa. Én az ízéért iszom, szeretem úgy ahogy van, és nem (csak) a hatása miatt iszom.
Gondolom házi páleszről van szó, amibe beleb*sszák a kukacos gyümölcstől kezdve a kutyaszart is. Azt nincs csodálom hogy nem issza, és hogy megutálta.
Ha lenne egy kis agyad, és emellett még mindig le akarnád őt itatni töménnyel, akkor megkérdeznéd hogy mit szeretne ő inni, és azt vennél neki.
15: akkor nincs túl jó hírem.... pár éve megjelent egy cikk egy újságban okos tanácsokkal. Az egyik az volt, hogy ha a barátnőd nem hajlandó light terméket inni, akkor cseréld ki titokban az italát és nézd meg, hogy észreveszi-e a cserét. Írtam a lapnak, hogy ez egy baromság, a barátnőm is letolta őket... Ugyanis az ő gyerekének olyan betegsége van, hogy az aszpartám (a leggyakrabban használt édesítő) az gyakorlatilag méreg a szervezetének. Speciális diétát kell tartania egész életében, emellett speciális tápszereket iszik. A sima kólát ihatja, a lightot nem. Van olyan beteg, aki a környezetében titkolja a betegségét, max annyit tudnak róla, hogy diétázik. Ha egy ilyen ember gyereket tervez, akkor még szigorúbb diétára van szüksége, különben fogyatékos lesz a gyereke. Na azt sem szokták sokan nagydobra verni főleg kollégák között, hogy valaki babát tervez. Ha egy idióta megfogadja ezt a tanácsot és egy ilyen babát tervező fenilketonúriás nőnek kicseréli az italát mert az hűdenagy poén, akkor akár vetélést okozhat vagy fogyatékos gyereket szülhet a nő. Na és ezt egy olyan újságban írták le, ami táplálkozási és diétás tanácsokat ad...
Amúgy a barátnőm már leszedetett a könyvesboltok polcairól olyan szakácskönyvet is, amelyet védőnő írt kifejezetten olyanoknak, akiknek az étkezése speciális valamilyen betegség miatt. Olyan tanácsok voltak benne, hogy ha az alapján eteted a gyereked, akkor simán fogyatékos lesz, vagy nem megfelelően fejlődik....
Egyébként nekem "csak" sima allergiám van egyes dolgokra, van kaja amitől fulladozom és ha nincs nálam gyógyszer, akkor gáz van, ezért is vagyok nagyon háklis arra, amikor valaki nem tartja tiszteletben a másik étkezési szokásait, kívánságait. Nem mindig vicces ha valakivel akarata ellenére megetetünk, megitatunk valamit. Jó példa erre az a film, ahol a srác osztrigaport szórt a lány kajájára vágyfokozónak, aki emiatt a kórházban kötött ki.
Édes istenem, hát akkor kínáld olyannal, amit szeret. Neked csak a rohadt pálinka van a világon???? Sajnálod a pénzt arra a piára, amit ő szeret, mi? Pedig a pálesz sem olcsó...
Szakíts vele, keress olyat, aki imádja a pálinkát, azt meg majd kirúgod azért, mert elissza előled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!