Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a jobb? A dobozos vagy...

Melyik a jobb? A dobozos vagy az üveges sör?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
jó kérdés... üvegből jobb inni, az biztos, mntha jobb íze is lenne, de ez biztos csak amiatt van hogy egyszerűen jobb abból inni
2013. júl. 9. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Uveges. Higienikusabb, esztetikusabb, autentikusabb, stb.
2013. júl. 9. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem az üvegesből nehezebb inni, mint a dobozosból, de tényleg jobb íze van az üvegesnek.
2013. júl. 9. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ki szoktam önteni pohárba. Ha üveges ha dobozos. Inkább a márka a lényegesebb meg, hogy honnan való az a sör, nem az, hogy dobozos vagy üveges. Evvel nem azt mondom, hogy az utóbbi nem számít!

24/N

2013. júl. 9. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az üveges ízlik jobban. pohárból is.
2013. júl. 9. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az üveges sokkal jobb. Pedig nem kellene, hogy mást töltsenek bele, elvileg ugyanaz... De valahogy mégse...
2013. júl. 9. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Az üveges finomabb, viszont a doboz nem törik, és célba dobni is lehet a dobozzal, ha kiürült. Azt se felejtsük el, hogy a dobozzal lehet shotizni!

Ha egyedül fogyasztom, üveges, ha társasággal dobozos, hogy elkerüljük a baleseteket.

2013. júl. 10. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
"hogy elkerüljük a baleseteket" igen ha dobozzal veritek fejbe egymást, abból nem lesz akkora gond (persze üresre gondolok):)
2013. júl. 10. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Pontosan! :)
2013. júl. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!