Mi bajom lesz ha megiszom az 1 hetes mustot?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 12:01
2/9 anonim válasza:
Nem fogsz fosni, 1 hetet simán eláll hűtőben.
3/9 anonim válasza:
Nálam 4 nap utan erjedni kezd még hűtőben is sajnos.
Viszont a mustot lehet pasztörizalni(erjesztőgombák elpusztítása) és utána eltartható sokáig.Íze kicsit változik.
4/9 anonim válasza:
Most azért pontoztatok le, mert nekem nem erjedt meg a must 1 hét után a hűtőben?? Nevetséges. Inkább téged kéne lepontozni, mert valamit elrontottál a készítésnél, ha 4 nap után tönkrement.
5/9 anonim válasza:
Ha nem murcis még (erjedésnek indult, olyan mintha szénsavas lenne), akkor nem lesz semmi bajod.
Amúgy a legrosszabb, ami történhet, hogy meghajt, de mondom, ha nem erjedt, nyugodtan megihatod.
6/9 anonim válasza:
A leg-rosszab esetben át megy rajtad mint egy ferrari :D
7/9 anonim válasza:
én tegnap forrásban lévőt ittam egy pohárral
és nem lett tőle semmi bajom
mégcsak nem is fostam
miért ne lehetne?
8/9 anonim válasza:
Én még mindig iszom a szombati mustot, és még nem fostam tőle, napi 1-1,5 literrel megiszok belőle.
Természetesen hűtőben tárolom.
9/9 anonim válasza:
megöl vagy krónikus fejfájásos hasmenést kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!