Szerintetek az káros ha 7végente elmentek haverokkal és berúgtok?
szia! most találtalak egy véletlen kérdésként:D
én amikor kamasz voltam én is minden hétvégén buliztam, és ittam. volt amikor többet, volt amikor kevesebbet. sose gondoltam, hogy egészséges, de nem tartottam magam alkoholistának, mivel hétköznap egy kortyot se ittam és nem is kívántam.
most itt vagyok 23 éves és már nem is kívánom se a piát se a nagy party-kat. én úgy érzem, hogy már kibuliztam magam, de ez én vagyok. persze egy jó házibulira vevő vagyok és akkor iszom is, de SOHA, egyszer sem volt olyan, hogy másnap ne emlékezzek minden egyes másodpercre!
EMBER!!!
Igyál,Csinálj mindent amíg van rá időd!!!! sexelj orba szájba alázz meg mindenkit!! csinálj minden ami jólesik!!!!
és ha visszagondolsz a fiatal évekre egy fotelból azt tudd mondani: Én mindent kipróbáltam!!! és ha lenne rá lehetőségem újra megtenném! ENNYI AZ ÉLET
figyelem!
kiderült, hogy az alkohol nem pusztítja az agyejteket!
BÚÉK mindenkinek és ba sszatok be, igyatok! :D
amúgy én is (majdnem) minden hétvégén bulizok és iszom, de mindig ugyanannyira ba szok be: max 1-2 jelenet esik ki másnap, mindenen nevetek, jókedvem lesz és bátrabb leszek :)
a másnaposság nálam kimerül egy kis szomjúságban meg egy pici felfájással, max egy órás aprócska hányingerrel :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!