Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek az káros ha...

Szerintetek az káros ha 7végente elmentek haverokkal és berúgtok?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam szerint ha 7végente elmegyünk haverokkal inni egyet és szórakozni az káros... Ezért kérdezném hogy mi a véleményetek erről. A negatív beszólásokat kérném mellőzni.
2009. okt. 15. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
kevésbé káros mintha mindennap innál, de te se gondolhatod h ugyanolyan mintha egyik hétvégén se innál..szóval igen, káros.. mért ne lenne az? O.o
2009. okt. 15. 19:32
 2/14 A kérdező kommentje:
höhö, és magyarázat?
2009. okt. 15. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha berugsz, az mindig káros. (Meg nem is értem, hogy mire jó - egy értelmes ember megiszik egy-két pohár valamit, de nem lesz részeg.)
2009. okt. 15. 19:38
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Az a magyarázat hogy fiatal vagy,menj bulizni,éld ki magad,hogy ne 30 évesen gondolj vissza hogy úgy éltél mint egy nagypapa.

Piálsz ez egyértelmű mit tehet egy fiatal aki kíváncsi,és aki ki akar próbálni mindent.De akármit próbálsz ki ne szokj hozzá,ne legyél függő.

És ne legyél olyan,aki a Johnnyt játssza,de a neve Pista..

Szóval ne balhézz,ne kötözködj,mert az már nem szórakozás,az a legértelmetlenebb tulajdonság egy részeg emberben..

2009. okt. 15. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Légyszíves sorolj fel okokat amikből arra következtetsz, hogy nem az.
2009. okt. 15. 19:49
 6/14 anonim válasza:
20%
aki heti 1szer berug annak nem tom hány agysejte pusztul el.. de végülis aki ilyet kérdez annak már ugy is mind1 mert tuti nem maradt 1se :D és aki ilyeneket kérdez egy kocsog :D
2009. okt. 15. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó!

Te egy szerencsétlen balfäsz vagy! :)

2009. okt. 15. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
azért káros, mert az alkohol függőséget okoz=alkoholizmus, tehát később nem lesz elég a hétvégi berúgás. És egyetlen pohár alkohol is pusztítja az agysejteket (több milliót)
2009. okt. 15. 21:09
 9/14 anonim válasza:
Mér a nagypapa hogy élt?
2009. okt. 18. 11:26
 10/14 anonim válasza:

Mennyire rugsz be?mennyit iszol? ez attól függ

Ha minden hétvégén csonta kiütöd magad hát az igen igen megroncsolja az agysejt állományodat. de én azt mondom menj és buliz csak ne üsd ki magad mindig fullra,és tud mikor mit csinálsz.

29 éves nyanya vagyok kb10 évig jártam aktívan szórakozni kb mindenhétvégén,de nem minden hétvégén ittam magam le a sárga földik és szerintem:) semmi bajom agyilag

2009. okt. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!