Jövőre ballagok, szerintetek?
Figyelt kérdés
Jövőre ballagok, és lesz egy összejövetel tudjátok ami lenni szokott. Beszeretnék rúgni a barátaimmal/unokatesóimmal. Az eddigi ballagásokon volt, hogy semmit vagy csak egy kispohár csokilikőrt ittam, ami nem nagy cucc. De most végre én ballagok és nagyon szeretném. Betegesen már szinte. Azt álmodtam, hogy tartunk egy összejövetelt én meg a barátaim, és berúgunk mint állat. Nagyon vágyom rá, ahogy elnézem a barátaimat. Csak egyszer. Szerintetek nagyon gáz vagyok?:/2013. jún. 22. 23:45
1/2 anonim válasza:
Jövő ilyenkor tedd fel újra a kérdést :)
Tedd azt amit jónak látsz és szeretnél. Nem gáz, ha jól akarod érezni magad. Az a gáz amikor lefényképeznek minden szir-sz@arral miközben te alszol és összenyomtad magad...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors és értelmes választ:D.
2013. jún. 23. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!