Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen piakat kene innom?

Milyen piakat kene innom?

Figyelt kérdés
a bort,sort,pezsit utalom. a rovid italokat szeretem. azokbol is a palinka es a gin-ek. de mar unom az ilyen eroseket amikbol 5-6 pohartol mar szedulok. szeretnek megismerni olyan piakat amik edesebbek es nem olyan utosek. eddig mar ittam malibut. az pont nem izlett mivel tul kokuszos de halottam a campari-rol az milyen? milye ilyen piak vannak meg?
2013. jún. 18. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem "kell" innod semmit ha nem akarsz! Inkább ne igyál, ha ez kérdés szintjén felmerült!

A C ampari vermut, több ízben létezik.

Ha nagyon inni akarsz, akkor igyál koktélokat, azokból úgyis kispórolják a rövid italokat és csak jeget meg gyümölcslét tesznek bele bőven, de legalább finomak és nem állsz fejre tőlük!

Persze sokkal menőbb is ha Cuba librét kérsz és nem rumos kólát!

2013. jún. 18. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, a lehetőségek száma végtelen. Mondjuk én eléggé szeretem a martinit, jó íze van, és az alkoholtartalma sem olyan magas, valamivel 20% alatt lehet.
2013. jún. 18. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb ha a töményet kevered valamivel, így nem olyan erős, pl vodka-narancs, az ízesített söröknek nincs rossz íze, narancsos,citromos egész jó :) és ott vannak a pancsolt likőrök tömkelegével a bevásárló központ polcain.Jäger is finom :) whiskey cola is jó
2013. jún. 18. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Vodka narancs :D
2013. jún. 18. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
a vodkat utalom. de szerintem az lesz a legjobb ha a koktelokat probslom ki. a jagert szeretem csaj abbol megiszok 6 es akkor mar kezdek becsiccsenteni.. :s
2013. jún. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!