Kell oda pia? Mint a hajléktalanok, tablettás bor műanyag flakonban?
2013. máj. 20. 14:51
2/10 anonim válasza:
Boroskólát, mert azt lehet pepsis üvegből(vagy ki milyen colával issza) inni nem szúr szemet senkinek. De sétálgatáshoz nem kell alkohol, mi mikor nem kocsmába ülünk be mert jó az idő akkor mindig bort iszunk azért amiért elmondtam, meg pénztárcakímélő.
2013. máj. 20. 15:02
3/10 anonim válasza:
Vbk, vagy vodkanarancs
2013. máj. 20. 15:06
4/10 anonim válasza:
töményet áttöltetek flakonba igy vissaz lehet csavarni és egyszerüb azt körbeadni kortyonként (brandy,vodka stb) mint cipelni bort meg sört meg mitudomén. már ha igy ez a kérdés..xd
2013. máj. 20. 15:12
5/10 anonim válasza:
Boros kóla vagy sör. :D 2 lityó nem annyira nehéz vagy vodka narancs. :D De 5 főre azért kell pia és tényleg mindig az van: Én nem viszem, de én se. Vidd már te! Én nem! akkor ki viszi? Majd ő! Én nem az tuti. :D
2013. máj. 20. 15:33
6/10 anonim válasza:
Pezsgő az még kulturált pia azzal esnki sem szól emg az tuti:D
2013. máj. 20. 15:35
7/10 anonim válasza:
Nemrég (16-án, este 10 után valamivel) láttam egy kb. 8 fős, fiatalokból álló bandát, ahogy hangoskodva sétálnak, és mindegyikük kezében van egy nagy üveg vodka-szerű (tömény) ital.
2013. máj. 20. 15:45
8/10 anonim válasza:
Vodka-narancs.
Sört nem nagyon lehet inni sétálás közbe, töményet meg csak 10 percenként kell meghúzni. :D
Nagy álcázásokra meg ennyit: szegeden este 11 körül sétálunk egy üveg vbk-val, coca colás üvegbe keverve, erre megállított 2 "rendőr" szerűség, elkezdtek faggatózni, végül haver kinyögte hogy pia is van benne és megbüntették 10 ezer forintra. -.-"(pedig nem óbégattunk vagy ilyenek)
Ugye közterületen tilos alkoholt fogyasztani, ez mindig benne van hogy szembe jön egy ilyen "rendőr".
2013. máj. 20. 16:44
9/10 anonim válasza:
Engem még egyszer sem büntettek meg azért mert közterületen ittam. Pedig ittam én már mindent az eredeti üvegből parkba kiülve, vodkát, whiskyt, abszintot, minden félét, de nem nagyon érdekelte a rendőröket. Addig nem nagyon szoktak foglalkozni azzal, hogy közterületen iszol, amíg nem jelent fel valaki csendháborításért, vagy nem rongálsz. Előzőt szerintem nem is rendőrök büntették meg, hanem valami közterületes p*csök vagy nem tudom, mert a normál rendőrök, azok csak magáért az ivásért nem cseszegetnek, legalábbis engem mikor 16 évesen ittam parkban, épp húztam üvegből a vörösbort délután 5-kor elment 2 rendőr, és nem érdekelte őket. Egyik haveromat megbűntették egyszer, de őt azért, mert szétütött pár kukát, meg a tér közepén össze-vissza pisált.
2013. máj. 20. 16:54
10/10 anonim válasza:
Tényleg közterületisek lehettek. Kék ruhában voltak(egyszerű volt, nem az a tipikus rendőr ruha), és ott sétálgattak a főtéren, ilyen 20 év körüliek voltak. (És baromi beképzeltek voltak, ott keménykedtem hogy "csak 10 ezerre büntessem meg vagy 200-ra? Anyukája biztos örülne neki", ilyenek nem tudom mit keresnek hivatalos szervezetnél, főleg hogy 50 felé ezzel nem is büntethetett volna na mind1.)
Kisebb városban még én sem találkoztam ilyennel. + Egyszer másik havert közterületen pisálásért rendes járőrkocsis rendőrök büntették meg, akkor is volt nálunk pia, de nekünk csak annyit mondtak hogy dobjuk ki és mehetünk. + Egyszer haver megy haza biciklivel full részegen, elesett, pont mögötte a járőrkocsi, de ahelyett hogy bevitték volna inkább hazavitték. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!