Tisztán egyiket sem tudom már meginni, az nálam elmúlt a kamaszkorral :) Rostos naranccsal a Kalinkát imádom.
2009. okt. 10. 09:02
3/20 anonim válasza:
mindegyiketxD
2009. okt. 10. 09:04
4/20 anonim válasza:
Royal a kedvencem és még a Finlandiát is szeretem. Azért, mert ezeknek nincs rossz utóízük, mint pl. a Kalinkának, stb.
A legjobb tisztán inni, de ha nagyon finomat akarok inni 100% naranccsal iszom. Az ízesített vodkákat nem szeretem.
2009. okt. 10. 09:16
5/20 anonim válasza:
--Keglevich--
2009. okt. 10. 09:35
6/20 anonim válasza:
tegnapi/mai nap után már egyiket sem:S
2009. okt. 10. 09:44
7/20 anonim válasza:
Mi??? 09:16 Pont fordítva a Royal=ablakmosó. Ha nincs annyi pénzem, akkor csak a kalinka. Ha van több, akkor természetesen finlandia. Vagy tisztán, vagy narancs vagy citommal.
2009. okt. 10. 10:04
8/20 anonim válasza:
Smirnoff, Finlandia, Royal:) Igazából csak a gagyit nem iszom meg(Tesco gazdaságos, Auchan gazdaságos, egyéb löttyök...), ami normálisabb minőségű attól másnap sose(!) fáj a fejem, bármennyit ittam is, maíg a "pancsoltak" után szenvedek, mint a kutya:)
Ha szórakozóhelyen vagyunk mindig külön kérem a vodkát, meg a kísérőt, mert szoktak vele trükközni(kevesebb vodka...)Igazából, mivel semlegesebb ízű, így sok mindennel passzol,Bloody Mary(vodka-paradicsomlé), vodka-energiaital, de imádom a vodka almalé/eperlé kombinációt is!:)
2009. okt. 10. 11:02
9/20 anonim válasza:
a royal tleg a rosszabbak közé tartozik, sok 500 ft-os ukrán vodka is jobb. A legjobbak a finlandia és a smirnoff, és az itthon ritkán előforduló wyborowa
2009. okt. 11. 00:00
10/20 anonim válasza:
utolsó vok, tom nem volt kérdés, de a legrosszabb az aro-s vodka. Bsszus nagyon-nagyon sz.r, ihatatlan, hideg kiráz még ha rá is gondolok, az már inkább méreg, mint alkohol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!