Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 4 liter vörösbortól mennyire...

4 liter vörösbortól mennyire lehet berugni? Tisztán

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 14:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát ha így vedelsz a májad nem fogja tolerálni.Bár bor van 9%-os és 15%-os is!
2013. jún. 7. 15:54
 12/21 anonim válasza:
Ha nem egyszerre iszod meg, és beosztod, akkor berúgsz, de tisztán kevésbé érzed meg, mint mondjuk szódával.
2013. jún. 7. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez simán elég egy emlékezetkieséshez de okosan lehet ezt is csinálni, pl ha előtte jól bekajálsz meg közbe iszol mást is de akkor meg nem fog lemenni a bor. Ezt mind meginni baromság, akár meg is halhatsz és ez full komoly, nem kell ilyennel játszani.
2013. jún. 7. 23:58
 14/21 fata.morgana ***** válasza:
4 liter bor, majdnem 6 üveg bor.Az meg alsó hangon is 6-10000 forint. A literesés 2 a literes szarokat nem nevezném boroknak. Azoktól csak jól megfájdul majd a fejed. Meg elég megterhelő 4 liter folyadékot rövid idő alatt meginni. Ha gyorsan akarsz berúgni vegyél valami fasza pálinkát. például itt: [link]
2013. jún. 8. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen erős, ittam már 23%-os házibort is, de az olcsóbb szarok meg kb. 9-10%-os alkoholtartalommal bírnak. Mondjuk 4 liter, az rohadt sok, szerintem még hogyha 9-10%-os bor akkor is nagyon berúgnál, talán akkor nem, ha egész nap iszod, nem pár óra alatt.
2013. jún. 8. 22:01
 16/21 anonim ***** válasza:
4liter sör ha csak 10%os is akkor is megfelel 8liter sörnek ami 16 sör. Én volt hogy négytől kidőltem, ennyit meginni lehetetlen mondjuk fél nap alatt
2013. jún. 8. 22:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát, én viszonylag gyakran iszogatok, és 4 litert nem biztos, hogy meg tudnék inni, talán ha egész napra osztanám el, közte tartalmas kajálásokkal. Egy este alatt 4 literhez nagyon izmos máj kell, szerintem az emberek 99%-a elájulna ekkora mennyiségtől. Persze nem 9-10%-os kannásról beszélek, hanem házi borról vagy jó minőségű palackozottról, ami inkább 13-15% közt mozog. Olcsó szesszel nem mérgezem magam.
2013. jún. 9. 23:45
 18/21 10 deka farhát ***** válasza:
A detoxikálóval kapcsolatban tévedésben élsz. Az nem arról szól, hogy ellenőrzött körülmények között csicsikálhatsz, hanem elébe nézel egy jó alapos gyomormosásnak is, amitől aztán egy fél napot okádhatsz mint a murányi kutya, ráadásul kapsz egy csinos számlát, ami a kezeléseid költségét tartalmazza (az önkéntes alkoholmérgezés kezelését nem támogatja a TB, és szerintem is így van jól).
2013. jún. 11. 09:17
 19/21 fanatizmus0930 válasza:
Hány éves vagy? Csak mert felnőtt ember ilyet nem kérdez :-/
2013. jún. 12. 14:26
 20/21 anonim ***** válasza:
18 alatt az első ingyenes. gyomormosás, infúzió, de ami a legszarabb, hogy kiskorú lévén csak szülővel/gondviselővel hagyhatod el a detoxikálót.
2013. jún. 16. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!