Osztály kiránduláson be szeretnénk rúgni. Lesz bajunk?
Szerintem csináljátok, amit már mondtak. Relatíve korán kezdjétek el, de ne ész nélkül fél óránként legyen 1 ital. Sokáig tart és nagyon kellemes. Ha érzed, hogy már kicsit nehezebben jársz, akkor kell erősnek lenni és megállni. Ez kulcskérdés :D
Amennyit leírtál, annak kb. az egyötödét fogjátok meginni, mert nagyon sok(fejenként). Egy üveg pezsgő egy 60 kilós, kezdő 14 évesnek szerintem simán elég hányáshoz. A rövidet inkább hanyagoljátok, és az energiaitalt is.
Persze úgyis leszarod, mert 14 vagy :D Ennyi idősen mindenki próbálkozik, csak egy osztálykir.-on nem mindegy, mert le is bukhattok.
Másnaposság ellen: Fejenként igyatok meg reggelig 1 liter vizet, ha lehet, ivás közben is. Aludjatok minél többet :) Írd le mi volt.
Ez négy liter, még vízből is sok!
Szerintem igyatok meg összesen 1pezsgőt, kaja beszélgetés. Majd mehet a sörözgetés(2sör), esetleg utána egy feles pálinka. Ezek után valami mozgás pl séta vagy foci, akármi. Aztán ihattok bort nemtom mi az a borkülönlegesség, de elég kb 1-2 pohár. Ha ezek után is minden oké ihattok vörösbort 2-3pohárral. Lefekvés előtt igyatok vizet kajáljatok sokat, ha valaki hányt, neki többet ne adjatok.
Ez rengeteg pia, ennyit úgy sem tud meginni senki, főleg nem elsőre. Max egy alkesz, de annak is detox lenne a vége.
1 üveg pezsgő VAGY 3 feles pálinka VAGY ... Ne és legyen közöttük.
két kérdés :)
milyen vodkátok van?
Hogyan viszitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!