Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Osztály kiránduláson be...

Osztály kiránduláson be szeretnénk rúgni. Lesz bajunk?

Figyelt kérdés
Még soha nem rúgtunk be de osztálykirándulásra viszünk csómo italt. sör,bor,pálinka,vodkat stb, még soha nem rúgtam ha tényleg sokat iszok lehet valami bajom?
2013. máj. 17. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem csináljátok, amit már mondtak. Relatíve korán kezdjétek el, de ne ész nélkül fél óránként legyen 1 ital. Sokáig tart és nagyon kellemes. Ha érzed, hogy már kicsit nehezebben jársz, akkor kell erősnek lenni és megállni. Ez kulcskérdés :D

Amennyit leírtál, annak kb. az egyötödét fogjátok meginni, mert nagyon sok(fejenként). Egy üveg pezsgő egy 60 kilós, kezdő 14 évesnek szerintem simán elég hányáshoz. A rövidet inkább hanyagoljátok, és az energiaitalt is.

Persze úgyis leszarod, mert 14 vagy :D Ennyi idősen mindenki próbálkozik, csak egy osztálykir.-on nem mindegy, mert le is bukhattok.

Másnaposság ellen: Fejenként igyatok meg reggelig 1 liter vizet, ha lehet, ivás közben is. Aludjatok minél többet :) Írd le mi volt.

2013. máj. 18. 10:52
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez négy liter, még vízből is sok!

Szerintem igyatok meg összesen 1pezsgőt, kaja beszélgetés. Majd mehet a sörözgetés(2sör), esetleg utána egy feles pálinka. Ezek után valami mozgás pl séta vagy foci, akármi. Aztán ihattok bort nemtom mi az a borkülönlegesség, de elég kb 1-2 pohár. Ha ezek után is minden oké ihattok vörösbort 2-3pohárral. Lefekvés előtt igyatok vizet kajáljatok sokat, ha valaki hányt, neki többet ne adjatok.

2013. máj. 18. 11:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Kb. 17 adag alkohol 4-5 energiaitallal nem túl egészséges :D Egyébként meg szerintem fejenként ennyit nem bírtok meginni így 14 évesen, úgy, hogy annyira nem is vagytok hozzászokva. Én a 94 kilómmal 1 évi kemény ivászat után is ha ezt a mennyiséget 2-3 óra alatt ledönteném annyira berúgnék, hogy semmire nem emlékeznék, és széthánynék mindent, főleg, hogy ez annyi pia, hogy víznek már nem igazán van hely a gyomrodba, és ki is szárít rendesen anélkül. Ha mindenképp ennyit be akartok termelni, akkor ha lehetőség van rá kezdjétek el délután 4-5 óra fele, és csak hajnali 3 fele fogyjon el a pia, és ha a sörhöz nem is, de legalább a tömények után igyatok vizet is. De még ha mindezeket megcsináljátok akkor is könnyen lehet ,hogy nagy okádás lesz a vége, mert a bor sörrel nagyon szar kombináció, én is egyszer megittam pár óra alatt 2 liter sört, és 2 liter fröccsöt, és utána kb. 6 órán át hánytam, még álmomban is, míg hogyha csak sört vagy csak fröccsöt ittam biztos, hogy nem hánytam volna el magam.
2013. máj. 18. 13:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat:DDD Egyébként június 8-9.én megyünk ha hazaértem meg írom hogy mi volt!!:)
2013. máj. 18. 14:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez rengeteg pia, ennyit úgy sem tud meginni senki, főleg nem elsőre. Max egy alkesz, de annak is detox lenne a vége.

1 üveg pezsgő VAGY 3 feles pálinka VAGY ... Ne és legyen közöttük.

2013. máj. 18. 22:00
 16/24 anonim ***** válasza:
A pohár vodkát remélem viccnek szántad(vagy gyengére keverve), haverom egyszer tényleg 2 decis pohárból itta tisztán a vodkát, az magában úgy kiütötte hogy taknya nyála egybefolyt. :D
2013. máj. 18. 22:02
 17/24 A kérdező kommentje:
xddd tudom h ez rengeteg pia:DD egyébként neem, nem tisztán isszuk fantával keverjük:)))
2013. máj. 19. 07:05
 18/24 anonim ***** válasza:

két kérdés :)

milyen vodkátok van?

Hogyan viszitek?

2013. máj. 19. 11:04
 19/24 A kérdező kommentje:
ömmm. nem tudom hogy milyen vidkánk van, mert még nem vettük meg:$ de ilyen 1290 forintos tehát gondolom nem a legjobb!:) egyébként, hogy értve hogy visszük?? bőröndbe.
2013. máj. 19. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom, hogy olyan vodkát ne igyatok. Olyan szörnyen még soha nem fájt a fejem másnap, mint attól a szar teknokol ízű kommersz vodkától, az iható kategória a Royalnál, meg a Kalinkánál kezdődik, de onnan is van feljebb. Jobban járnátok, ha inkább a minőségre mennétek, nem a mennyiségre, és mondjuk fele ennyi piát vennétek, de legalább jó minőségűeket, mert ilyen sok, és szar piától tényleg iszonyú másnaposnak lehet ám lenni. És mondom a kommersz vodkák szörnyű fejfájást okoznak, és az olcsó ilyen 300Ft/üveg tescos vörösborok is rosszak. Az ízük nem olyan rossz, de az is sokkal jobban hánytat mint egy normális bor.
2013. máj. 19. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!