Osztály kiránduláson be szeretnénk rúgni. Lesz bajunk?
2013. máj. 17. 21:27
Hát, ha ebből így mind isztok inkább hányásparty, mint piaparty lesz... Agyatlanok.
2013. máj. 17. 21:34
Lehetőleg figyeljetek arra hogy csak annyit igyatok amennyi jól esik, nagyon ne rúgjatok be. Mivel írtad hogy még sosem rugtál be így feltételezem hogy 15 év körüliek vagytok így célszerű vigyázni ezzel. ha nagyon kikészűltök akkor könnyen lehet belőle detox és arról a szülők is tudni fognak, meg kitudja hogy az osztályfőnök mit fog lépni erre az ötletre.
Nálunk 11. osztályba amikor voltunk kirándulni volt már belőle baj hogy 3 osztálytárs annyira berúgott hogy szanaszét hányta a kollégiumi szobát, plusz kettőt kórházba kellett vinni, az egyiknek nem volt nagy baja, de szépen kidobta a taccsot annyira hogy 4 en vittük az ágyába és még zuhany alá is betettük.
Ezzel azért vigyázzatok, csak ésszel.
Nálunk azért nem volt gond ebből mert többen már nagykorúak voltunk mivel nekünk volt 0. osztály is.
2013. máj. 17. 21:38
Ne keverjétek a piát, úgy jobban öt. Am lehet, alkoholmérgezés, szigorúbb sulikban ki is csap6nak
2013. máj. 17. 21:51
Ne igyatok sokat, annak semmi értelme. Pont annyi elég, hogy jó legyen a hangulat 2-3 sör vagy 1-2 feles. És ez így mehet 3óránként kb. Alkoholmérgezéssel befejezni nem lenne jó és még veszélyes is, a másnap pedig KEGYETLEN!!! Most még persze mondjátok h á úgyse olyan rossz az de higgyétek el nincs rosszab a másnapisságnál :D
2013. máj. 17. 22:35
Már van baj ahogy látom.
Töményből nem kell sok, főleg először, a helyetekben én nem osztálykiránduláson feszegetném a határokat. Néhány sör feldobhatja az estét, de ha elkezdtek felesezgetni úgy hogy nem ismeritek a saját határotokat akkor abból könnyen baj lehet. Hányás party lesz a vége jó esetben, rosszabb esetben alkohol mérgezés, vagy valaki annyira feloldódik a piálástól hogy csinál valami eszement baromságot.
Ha a tanáraitok már vannak olyan jófejek hogy elviszik a hülye fejeteket kirándulni, legalább próbáljatok meg velük nem kicseszni.
2013. máj. 18. 00:17
7/24 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, és igen egyébként 14 évesek vagyunk. Igazából most el mondom hogy fejenként mennyit seretnénk inni, és ti majd remélem segítetek abba hogy meg mondjátok hogy ez sok-e vagy kevés. 1 üveg pezsgő, 2-3 pohár vodka, 2 üveg sör (gyenge), 3 feles pálinka, 3 pohár borkülönlegesség, 2-3 pohár vörösbor (valami 500 forintos) illetve 4-5 doboz energiaital. Ha most ezeket kb megiszom, az gáz? Ja és emellett vizipipa, illetve cigi. Egyébként ittam már alkoholt tehát volt olyan hogy megittam 1 üveg sört, egy kis bort, mert olyan is hogy fél üveg pezsgőt, szóval ittam már alkoholt.
Ne keverjétek egy jó tanács, sör és a bor a legrosszabb párosítás. Ha bort akartok csak bort igyatok, ha sört akkor sört, ha pálinkát akkor csak azt! Hányás lesz ha keveritek az tuti.
2013. máj. 18. 09:16
Hát én a 90 kilómmal 19 évesen kiütném magam ennyivel... Ha annyira le akarod ezeket nyomni (mert megállítani úgy se tudlak), ezért egy tanács: a pezsgővel kezdj. Nagyon becsapós. Amikor én először ittam, akkor 3-an ittunk meg fél liter pálinkát és egy üveg pezsgőt (kb 15-16 évesen), de az 5 órás "buliból" és 10 percre emlékszek....Szóval csak óvatosan.
2013. máj. 18. 10:27
10/24 A kérdező kommentje:
huhh rendben:)) Köszönöm, nagyon beakarunk rúgni, (bár azért a kórházat el akarjuk kerülni) de azért köszönöm;)
Kapcsolódó kérdések: